Logopedie

De logopedist kan helpen als u beperkingen ervaart met spreken, taal, adem of stem. Ook kunt u bij de logopedist terecht als slikken of kauwen problemen geeft.


Advies en behandeling

Wanneer u zelfstandig woont, kan de behandeling plaatsvinden bij u thuis of in ons behandelcentrum in Zuidhorn of Appingedam. Als u bij ons in een Zonnehuis of Woonhaven woont, dan krijgt u logopedie in uw eigen locatie.


Specialisatie

De logopedisten van Zonnehuisgroep Noord zijn gespecialiseerd in het behandelen van ouderen die een hulpvraag hebben ten gevolge van bijvoorbeeld een beroerte, ziekte van Parkinson, dementie of een andere neurologische aandoening. We werken waar nodig samen met andere behandelaren, zoals een diëtist of ergotherapeut.

De logopedisten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Daarnaast zijn de logopedisten geregistreerd als Afasietherapeut en aangesloten bij ParkinsonNet.


Contact

Atlasstraat 8
9801 VA Zuidhorn
T 0594 508 507

Ede Staalstraat 1
9933 KJ Delfzijl
T 06 55 00 44 45

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur. Er is dagelijks een logopedist aanwezig van 8.30-17.00 uur.

 

 

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op

© Zonnehuisgroep Noord