De ideale vakantiebaan als zorg in je zit!

 

Vijf redenen

Vijf redenen om te kiezen voor een gezellige werkplek binnen één van onze Zonnehuizen, Woonhavens of wijkteams:

1. Goede begeleiding door ervaren zorgcollega's

2. Startsalaris vanaf € 10,- per uur (vanaf 16 jaar)

3. Bijbaan voor langere tijd mogelijk na je 1e zorgstage

4. Zorgervaring opdoen in een gezellige omgeving

5. Flexibele werktijden

 

Summerschool

Volg jij het 1e jaar van een MBO of HBO zorgopleiding? Dan hebben we vakantiewerk met iets extra’s voor je in petto. We noemen het summerschool. Doe je mee? We bieden je een super inspirerende groepstraining aan en daarna mag je aan het werk als zorgassistent.  In deze functie ondersteun je collega's én bewoners binnen onze Zonnehuizen en Woonhavens bij verschillende werkzaamheden en activiteiten. Hoe leuk is dat? Denk bijvoorbeeld aan een spelletje doen of het maken van een wandeling met onze bewoners. Of help collega’s met het opmaken van bedden, het opruimen van de was of het dekken van de tafel voor het eten. Jij zet al jouw skills in en kijkt hoe je hun dag bijZONder maakt. 

 

Bijbaan

Volg je al wat langer de opleiding Helpende, Maatschappelijk Zorg/Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan kunnen we je meteen een bijbaan voor langere tijd aanbieden, zowel bij onze Zonnehuizen als in de thuiszorg. Na afronding van je tweede leerjaar kun je al als helpende bij ons aan de slag. Zit je in het derde jaar van de opleiding voor verpleegkundige? Dan mag je als Verzorgende IG gaan werken. 

Wat ga je verdienen?

Je gaat aan de slag in een functie en bij een Zonnehuis, Woonhaven of Thuiszorgteam die aansluit bij je wensen, opleiding en ervaring. Naast je salaris krijg je een eindejaarsuitkering (8.33%) én vakantiegeld (8%).

Bekijk salaristabel

Heb jij interesse?

Leuk! Klik hier om te solliciteren naar een vakantie- of bijbaan.

Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een appje via 06 - 51 01 93 78 (bellen mag natuurlijk ook).

Wie zijn jou al voorgegaan?

Pepijn (25) liep bij Zonnehuis Thuis stage vanuit zijn HBO-V opleiding. En hij werkt nog steeds bij ons. Door deze stage kwam hij in aanraking met de thuiszorg, een werkveld waar hij zelf niet direct aan gedacht zou hebben. Momenteel ziet hij het als zijn droombaan.

Check hier de ervaring van Pepijn; van stage naar droombaan!

Annalyn (18) volgt een MBO-V opleiding. Al vanaf haar zestiende is ze aan de slag bij Zonnehuis Ufkenshuis in Siddeburen. En nu loopt ze ook nog eens stage bij ons, als helpende in Woonhaven Opwierde in Appingedam. Ze vindt de ouderenzorg onverwacht leuk.

Check hier het ervaringsverhaal van Annalyn en bekijk haar tip!

Facilitair vakantiewerk

Heb je geen zorgopleiding? Trek jij je neus niet op voor schoonmaakwerk? Zorg deze zomer dan voor een 'opgeruimd huis' voor onze bewoners! Je hoeft geen 'work out' meer te doen in de sportschool: je 'gym' is één van onze Zonnehuizen of Woonhavens in de provincie Groningen. Samen met jou overleggen we voor welke locatie je aan de slag zou kunnen. 

 

 

Sannah en Wouter zijn als vakantiekrachten bij Zonnehuisgroep Noord aan de slag. Sannah als schoonmaker en Wouter als helpende.

Wouter: "Ik werk op nog geen 10 minuten fietsen van mijn huis. Ik hou ervan om mensen te helpen. Bewoners waarderen en bedanken je. Het is ook leuk verdienen, want het salaris is het dubbele van in de supermarkt."
Sannah: "Het schoonmaken is mischien standaard, maar je zit gewoon in een hele leuke omgeving. Je hebt altijd leuk contact met bewoners. Ik heb gewoon een hart voor ouderen."

Lees hier hun ervaringen.

Heb jij interesse?

Leuk! Klik hier om te solliciteren naar een vakantie- of bijbaan.

Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een appje via 06 - 51 01 93 78 (bellen mag natuurlijk ook).

 

"Bijbaan als Verzorgende IG | Nynke (student HBO-V)"