Ben jij op zoek naar een afwisselende bijbaan?

Wil jij écht iets betekenen voor een ander en werkervaring opdoen in de ouderenzorg? Ga in de zomer als vakantiekracht voor ons aan de slag of combineer je zorgstudie met een bijbaan bij ons. Je krijgt in no-time een schat aan ervaring. En je verdient nog leuk ook! Je kunt aan de slag in verschillende functies, zowel op het gebied van zorg als facilitair. Volg je de opleiding Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan bieden we je meteen een bijbaan voor langere tijd aan. 

Voor de zomer van 2021 zoeken wij op dit moment geen vakantiekrachten meer! De werving naar vakantiekrachten voor de zomer van 2022 starten we in het najaar op. Houd onze website dus in de gaten.

We hebben diverse woonzorg- en verpleeghuislocaties en wijkteams in de provincie Groningen. We overleggen samen met jou voor welke locaties en/of wijkteams je aan de slag zou kunnen!

 

 

 

Vakantiewerk

Tijdens de zomerperiode gaan veel van onze collega’s genieten van een welverdiende vakantie. Jij vangt deze periode op en zorgt ervoor dat onze cliënten een zomer beleven waarin de zorg optimaal wordt voortgezet. De uren en dagen die je werkt leggen we in overleg met jou vast. Belangrijk is wel dat je minimaal 3 aangesloten weken beschikbaar bent.

 

Bijbaan

Met name in de weekenden en avonduren kunnen wij extra inzet gebruiken van zorgmedewerkers. Volg jij de opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige en mag je (minimaal) als Helpende werken? Solliciteer dan naar een bijbaan bij één van onze woonzorg- of verpleeghuislocaties.


Wat ga je doen?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Als je bijvoorbeeld het eerste leerjaar van de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige hebt afgerond, mag je het zorgteam ondersteunen met diverse werkzaamheden zoals: kasten bijvullen, bedden opmaken, tafels dekken, schoonmaken. Zodra je je ADL stage succesvol hebt afgerond zou je al aan het werk mogen als Helpende op onze woonzorglocaties en na succesvolle afronding van het derde leerjaar gaan we je toetsen en mag je ingezet worden als Verzorgende IG met bijpassend salaris.

 

Wat verdien je?

Je gaat aan de slag in een functie en op een locatie en/of wijkteam die aansluit bij je wensen, opleiding en ervaring. Naast je salaris krijg je een eindejaarsuitkering (8,33%)  én vakantiegeld (8%). 

 

Opleiding

Voorwaarde

Functie

Salaris

Geen relevante zorgopleiding

Affiniteit met ouderen en minimaal 16 jaar oud

Keukenassistent, Restaurant Medewerker, Schoonmaker, Facilitair Medewerker

€ 9,80 - €13

per uur *

Helpende, Medewerker Maatschappelijke Zorg/ Verzorgende IG of

Verpleegkundige

1e leerjaar afgerond

Afdelingsassistent zorg

€10 - €13

per uur *

Medewerker Maatschappelijke Zorg/ Verzorgende IG

(ADL) Stage

2e leerjaar afgerond

Helpende

€11 - €15

per uur *

Medewerker Maatschappelijke Zorg/ Verzorgende IG

Vanaf einde 3e leerjaar **

Verzorgende IG

€11 - €17

per uur *

Verpleegkundige

niveau 4 of 6

(ADL) Stage

2e leerjaar

afgerond

Helpende

€11 - €15

per uur *

Verpleegkundige

niveau 4 of 6

 

Vanaf 3e leerjaar **

 

Verzorgende IG

€11 - €17

per uur *

* Je uiteindelijke salaris is afhankelijk van je leeftijd, achtergrond en ervaring

** Studenten in opleiding MBO-V en HBO-V mogen vanaf leerjaar 3 als vakantiekracht ingeschaald worden als Verzorgende IG waarbij opgemerkt wordt dat de uit te voeren handelingen per student kunnen verschillen.  Voor studenten in opleiding Verzorgende IG geldt dit vanaf eind leerjaar 3.


Gezellige werkplek met veel voordelen

Wij bieden jou binnen één van onze ZonnehuizenWoonhavens of wijkteams een gezellige werkplek met veel voordelen:

  • Veel vrijheid en dankbaar werk
  • Ervaring opdoen binnen jouw vakgebied
  • Diverse locaties en wijkteams in de provincie Groningen
  • Goede toekomstmogelijkheden binnen onze organisatie
  • Flexibele werktijden 


Heb je interesse?

Leuk! Klik op onderstaande button om te solliciteren naar een bijbaan. De werving naar vakantiekrachten voor de zomer van 2022 starten we in het najaar op.


 

 

Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een appje via 06 570 133 13 (bellen mag ook).