De ideale vakantiebaan als zorg in je zit!

Speciaal voor eerstejaars studenten 

lekker bijverdienen en

meteen werkervaring 
 

Lekker bijverdienen
en meteen je
dagelijkse "work out"

 

  

 

Vijf redenen

om te kiezen voor een gezellige werkplek binnen één van onze Zonnehuizen, Woonhavens of wijkteams:

1.Goede begeleiding door ervaren zorgcollega's
2.Startsalaris vanaf € 10,- per uur (vanaf 16 jaar)
3.Bijbaan voor langere tijd mogelijk na je 1e zorgstage
4.Zorgervaring opdoen in gezellige omgeving
5.Flexibele werktijden

 


Summerschool

Zit jij in het eerste jaar van de opleiding Helpende, Maatschappelijke zorg/ verzorgende IG of Verpleegkundige? Of volg je een vergelijkbare zorgopleiding op MBO of HBO niveau? Dan heb jij een zorghart. Ga deze zomer voor ons aan de slag als zorgassistent. Vooraf krijg je een handige cursusdag met praktijkopdrachten en laten we je zo goed mogelijk kennis maken met de organisatie. Als zorgassistent doe je in no-time een schat aan ervaring op. En je verdient nog leuk ook! 

 Check hier alles over de Summer School


Wil je alvast een voorproefje? Bekijk de video van Nynke, die naast haar HBO-V studie als  verzorgende IG bij ons werkt.

 

Bijbaan

Volg je al wat langer de opleiding Helpende, Maatschappelijk Zorg/Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan kunnen we je meteen een bijbaan voor langere tijd aanbieden, zowel bij onze Zonnehuizen als in de thuiszorg. Na afronding van je tweede leerjaar kun je al als helpende bij ons aan de slag. Zit je in het derde jaar van de opleiding voor verpleegkundige, dan mag je als verzorgende IG gaan werken.

Pepijn (25) liep bij Zonnehuis Thuis stage vanuit zijn HBO-V opleiding. En hij werkt nog steeds bij ons. Door deze stage, kwam hij in aanraking met de thuiszorg. Een werkveld waar hij zelf niet direct aan gedacht zou hebben. Momenteel ziet hij het als zijn droombaan. 
 

Check hier de ervaring van Pepijn; van stage naar droombaan!

 

Annalyn (18) volgt een MBO-V opleiding. Al vanaf haar zestiende is ze een paar uurtjes per week aan de slag bij Zonnehuis Ufkenshuis in Siddeburen. En nu loopt ze ook nog stage bij ons, als helpende bij Woonhaven Opwierde in Appingedam. Ze vindt de ouderenzorg onverwacht leuk.
 

Check hier het ervaringsverhaal van Annalyn en bekijk haar tip!

 

 

Facilitair vakantiewerk

Heb je geen zorgopleiding? Trek jij je neus niet op voor schoonmaakwerk? Zorg deze zomer dan voor een ‘opgeruimd huis’ voor onze bewoners! Je hoeft geen ‘work out’ meer te doen in de sportschool. Je ‘gym’ is één van onze Zonnehuizen of Woonhavens in de provincie Groningen. Samen met jou overleggen we voor welke locatie je aan de slag zou kunnen.

Check hier de stories van Wouter en Sannah!

 

 

 

 

Wat ga je verdienen?

Je gaat aan de slag in een functie en bij een Zonnehuis, Woonhaven of Thuiszorgteam die aansluit bij je wensen, opleiding en ervaring. Naast je salaris krijg je een eindejaarsuitkering (8,33%)  én vakantiegeld (8%).

Bekijk hier de salaristabel

 

Heb je interesse?

Leuk! Klik hier om te solliciteren naar een vakantie- of bijbaan.

 

Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een appje via 06 510 193 78. (bellen mag ook).

"Ontdek de zorg | Ziëd on a mission in de zorg"
 

 

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op

© Zonnehuisgroep Noord