Blog van Merith Rosman – Physician Assistant 

 

“De Specialist Ouderengeneeskunde kan zich focussen op functie inhoudelijke werkzaamheden omdat ik veel uit handen neem”

Na vele jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en meer verdieping. Ik heb daarom de opleiding tot Physician Assistant gevolgd. Twee jaar geleden ben ik bij Zonnehuisgroep Noord gaan werken, daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Binnen Zonnehuis Experts, de behandeldienst van Zonnehuisgroep Noord, heb ik de kans gekregen mezelf verder te ontplooien, zodat ik zelfstandig zorg kan verlenen aan cliënten bij diverse verpleeghuislocaties.

Ik voer mijn werkzaamheden uit onder supervisie van een Specialist Ouderengeneeskunde, die dankzij taakherschikking veel zorgvragen uit handen kan geven aan mij en collega Physician Assistants en Verpleegkundig Specialisten.

Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe Specialist Ouderengeneeskunde die samen met ons de kwaliteit van zorg hoog houdt en voor continuïteit zorgt, zodat onze cliënten altijd de zorg krijgen die ze verdienen. Een prettige en positieve samenwerking en een laagdrempelige manier van communiceren zijn zaken die wat mij betreft van groot belang zijn in deze samenwerking. 

“We doen het echt samen” 

We werken bij diverse woonzorg- en verpleeghuislocaties en toch doen we het écht samen. Iedereen is bereid om mee te denken en te helpen, ongeacht de functie. We steunen elkaar, dat geeft een gevoel van saamhorigheid en heeft een grote invloed op de kwaliteit van zorg die we kunnen bieden. De komende jaren werken we samen met partners uit de regio aan toekomstbestendige zorg en heeft ons multidisciplinaire team de focus op groei en professionalisering.

Als Specialist Ouderengeneeskunde krijg je de kans hier een belangrijke bijdrage aan te leveren, bijvoorbeeld in de vorm van kennisoverdracht of innovatie. Binnen Zonnehuis Experts krijgen collega’s daarnaast de kans om zich verder te ontwikkelen en is er persoonlijke aandacht voor iedereen. We staan aan het begin van een nieuwe fase waarin we als behandeldienst een heldere blik op de horizon hebben en dat brengt voor mij veel uitdaging voor de toekomst. 

Ben je benieuwd wat we jou als Specialist Ouderengeneeskunde te bieden hebben? Bekijk de vacature dan hier

 

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

 

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op