Centrum voor Beademingszorg

Bent u afhankelijk van beademing en is uw hulpvraag te complex om thuis te wonen of te revalideren? Wij kunnen u professionele 24-uurs verblijf met intensieve zorg, behandeling en begeleiding bieden in het Centrum voor Beademingszorg in Zuidhorn.

Het Centrum voor  Beademingszorg is het enige centrum in het noorden van Nederland dat deze specialistische zorg levert. U kunt bij ons continu rekenen op professionele zorg en apparatuur. Naast de zorg en behandeling is de kwaliteit van uw leven ons belangrijkste aandachtspunt.
 

Leefomgeving

Er zijn 8 zit-slaapkamers, 8 appartementen en 1 tweepersoonskamer. U kunt uw appartement naar uw eigen smaak inrichten. In de gemeenschappelijke ruimte kunt u samen met de andere bewoners koffie drinken, koken en eten. Op het terras kunt u lekker buiten zitten.
 

Familie

Wij vinden het belangrijk uw familie en vrienden actief bij uw leven te betrekken. We willen graag dat zij zich ook thuis voelen. Uw familie is altijd welkom in uw eigen appartement. U kunt de dingen die u gewend was samen te doen voortzetten. Familie kan in overleg blijven logeren in uw eigen appartement. Uw naaste betaalt dan zelf de kosten voor het eten en drinken.
 

Zonnehuis Oostergast

Het Centrum voor Beademingszorg is gevestigd in een apart gebouw, maar maakt deel uit van Zonnehuis Oostergast. U kunt dan ook gebruik maken van alle faciliteiten in Zonnehuis Oostergast. In Zonnehuis Oostergast wonen mensen met diverse achtergronden. Onze cliënten wonen in aparte gebouwen, individueel, in een groep of kleinschalig. Bewoners doen hun boodschappen in de winkel of gaan naar het restaurant om te eten. Middenin bevindt zich het Dorpsplein met diverse voorzieningen. Op het overdekte plein worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Zonnehuis Oostergast ligt op loopafstand van het centrum van Zuidhorn en van het station.
 

Vrijwilligers

 In Zonnehuis Oostergast helpen ongeveer 350 vrijwilligers mee. Zonder deze vrijwilligers zouden wij veel activiteiten niet kunnen organiseren. De vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de bewoners. Wij kunnen altijd meer vrijwilligers gebruiken.
 

Contact

Wilt u meer weten over het Centrum voor Beademingszorg? Neem dan contact met ons op via 0594 508 501 of via e-mail:contact@zonnehuisgroepnoord.nl.

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk in het Centrum voor Beademingszorg? Neem dan contact op via telefoonnummer 0594 508 508.
 

Adres Centrum voor Beademingszorg

Gemmastraat 35
9801 VG Zuidhorn

Het Centrum voor Beademingszorg is 24 uur per dag bereikbaar voor dringende zaken.

Algemeen telefoonnummer 0594 508 508 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur).

De servicebalie in het Dorpsplein van Zonnehuis Oostergast is geopend van 8.00 – 20.00 uur.

Documenten

 

 

 

 

 

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op

© Zonnehuisgroep Noord