Huurwoningen

 

 

 

 

 

 

 

Delfzijl

Delfzijl is een stad met meerdere voorzieningen ten behoeve van de regio, zoals het Ommelander ziekenhuis, de schouwburg het Instituut voor kunst en cultuur Noord-Groningen, de bibliotheek en diverse winkelcentra. De stad heeft dankzij de haven nog steeds een maritiem karakter. Er zijn diverse bedrijven uit deze sector zoals rederijen, bevoorradingsbedrijven en werven gevestigd. Delfzijl heeft een treinverbinding naar de stad Groningen.
 

Huurwoningen BetingeStaete


Gebouw en voorzieningen
Deze appartementen zijn onderdeel van het woonzorgcentrum Zonnehuis BetingeStaete en worden daarom ook wel inleunappartementen genoemd. De appartementen zijn verdeeld over 2 bouwlagen met lift. In totaal beschikt het gebouw over 22 appartementen.

Indeling appartementen
Alle appartementen hebben een ruime hal, ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een hobbykamer, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, een berging en balkon.

Adres
Edestaalstraat 133 t/m 175 (oneven)
9933 KK Delfzijl


Meer weten of een afspraak maken?

 Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Hoekstra Vastgoedbeheer, afdeling Zorgvastgoed, via telefoonnummer:
058 233 73 32 of via e-mail: info@wonenpluszorg.nl.

Documenten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op

© Zonnehuisgroep Noord