Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Delfzijl

Delfzijl is een stad met meerdere voorzieningen ten behoeve van de regio, zoals het Ommelander ziekenhuis, de schouwburg het Instituut voor kunst en cultuur Noord-Groningen, de bibliotheek en diverse winkelcentra. De stad heeft dankzij de haven nog steeds een maritiem karakter. Er zijn diverse bedrijven uit deze sector zoals rederijen, bevoorradingsbedrijven en werven gevestigd. Delfzijl heeft een treinverbinding naar de stad Groningen.

Huurwoningen BetingeStaete


Gebouw en voorzieningen
Deze appartementen zijn onderdeel van het woonzorgcentrum Zonnehuis BetingeStaete en worden daarom ook wel inleunappartementen genoemd. De appartementen zijn verdeeld over 2 bouwlagen met lift. In totaal beschikt het gebouw over 22 appartementen.

Indeling appartementen
Alle appartementen hebben een ruime hal, ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een hobbykamer, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, een berging en balkon.

Huurprijs en servicekosten
De huurprijs bedraagt per 1 juli 2018 € 629,98 per maand. Daarnaast betaalt u voor de servicekosten (bv. energie en glasbewassing van de gemeenschappelijke ruimte en personenalarmering) een bedrag van € 37,05.

Adres
Edestaalstraat 133 t/m 175 (oneven)
9933 KK Delfzijl


Huurwoningen De Wending


Gebouw en voorzieningen
Het gebouw De Wending omvat 4 bouwlagen met 1 lift. Op de begane grond bevinden zich winkels. In totaal beschikt het gebouw over 30 appartementen.

Indeling appartementen
Er zijn een aantal woningtypes:

  •  Woningtype A: Hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van douche en wastafel.
  • Woningtype C: Hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van douche en wastafel, een extra berging en balkon.
  • Woningtype F: Hal, 2 toiletten, ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van douche en wastafel, een extra berging, balkon.

Plattegronden kunt u vinden bij downloads.

Huurprijs en servicekosten
De huurprijs verschilt per appartement. Hieronder staan de huurprijzen per 1 juli 2018.

  • Woningtype A: € 594,95
  • Woningtype C1: € 647,24
  • Woningtype C2: € 710,68
  • Woningtype F: € 784,53

Daarnaast betaalt u voor de servicekosten (bv. energie en glasbewassing van de gemeenschappelijke ruimte) een bedrag van € 23,45.

Adres
De Wending 31 t/m 79 (oneven)
9933 KM Delfzijl


Meer weten of een afspraak maken?

 Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Hoekstra Vastgoedbeheer, afdeling Zorgvastgoed, via telefoonnummer:
058 233 73 32 of via e-mail: info@wonenpluszorg.nl.