Huurwoningen

 

 

 

 

 

 

 

Hoogezand

Hoogezand, een dorp onderdeel van de gemeente Hoogezand-Sappemeer, die bekend staat om haar smaakvolle en groene inrichting van veilige stadswijken en de variatie in toegepaste architectuur. Er is een zeer gevarieerd aanbod van voorzieningen op het gebied van wonen, winkelen, sport en recreatie. Hoogezand-Sappemeer heeft een dicht openbaar vervoersnet (bus/trein) en ligt dicht bij de stad Groningen.
 

Gebouw en voorzieningen

Internos bestaat uit twee gebouwen, Internos I en Internos II, die met elkaar verbonden zijn door een gang. In Internos I bevinden zich 60 gelijkvloerse appartementen verdeeld over vier bouwlagen. Aan de westzijde van het gebouw zijn ruime parkeerplaatsen. De bushalte ligt tegenover het appartementencomplex. Op de eerste etage is de recreatieruimte die de bewoners voor gezamenlijke activiteiten kunnen benutten, tevens geeft het de bewoners de gelegenheid om elkaar daar te ontmoeten. Er is een centrale berging voor het stallen van o.a. fiets of de scootmobiel.


Internos I


Indeling appartement
Hal, ruime woonkamer met open keuken, toilet, slaapkamer, badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en toilet, bergruimte met aansluiting voor wasmachine en een balkon.

Adres
Rembrandtlaan 74 t/m 192 (even)
9601 XD Hoogezand
 

Internos II


Indeling appartementen
Type 1: Hal, ruime woonkamer met open keuken, toilet, eén slaapkamer, badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en toilet, bergruimte met aansluiting voor wasmachine en een balkon.

Type 2: Hal, ruime woonkamer met open keuken, toilet, twee slaapkamers, badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en toilet, bergruimte met aansluiting voor wasmachine, een extra eigen bergruimte en een balkon.

Adres
Jacob van Ruysdaelstraat 50 t/m 138 (even)
9601 XL Hoogezand
 

Meer weten of een afspraak maken?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Woonstichting Groninger Huis, via telefoonnummer:
0598 451 482 of via e-mail: info@groningerhuis.nl.

Fotogalerij Internos I

 

Fotogalerij Internos II

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op

© Zonnehuisgroep Noord