Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige Revalidatiecentrum Eemsdelta in DelfzijlBegeleid jij onze revalidanten in hun behandelproces?

Ben jij een deskundige verpleegkundige en heb je affiniteit met revalidatie en werken in een dynamische omgeving? Zou je graag een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van ons geriatrisch expertisecentrum? Dan is revalidatiecentrum Eemdelta dé werkplek voor jou!

Functieomschrijving

Onze revalidatie teams zoeken versterking van een verpleegkundige voor 24-28 uur per week. Jij bent een initiatiefnemer, meedenker, doordenker en aanpakker. Samen met een gedreven team streef je er voortdurend naar dat revalidanten optimaal begeleid worden tijdens hun behandelproces.

Naast je werkzaamheden als verpleegkundige heb je een verbindende, coördinerende en coachende rol waarbij je de kwaliteit van onze zorg en behandeling  voortdurend blijft optimaliseren. Hierbij geef je gevraagd en ongevraagd advies. Je zorgt ervoor dat kennis van zorg en dienstverlening en expertisegebieden worden uitgedragen en ingebed. Denk hierbij aan medicatieveiligheid, kwaliteitsaspecten; MIC, ECD, richtlijnen en protocollen.

Dit vragen we van jou

 • Je bent in het bezit van het diploma MBO-V en BIG geregistreerd
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring, binnen de revalidatie is een pré
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en omgaan met een grote ‘turn-over’ van cliënten
 • Je bent een stevige persoonlijkheid  die beslissingen durft te nemen
 • Je hebt humor, bent, proactief, flexibel en bent een positieve persoonlijkheid
 • Je werkt graag in een multidisciplinaire setting
 • Je verricht alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden in complexe situaties
 • Je levert een actieve bijdrage aan alle ontwikkelingen binnen de revalidatie
 • Je waarborgt de planning, coördinatie en continuïteit in wisselende diensten
 • Je hebt een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden


Over Revalidatiecentrum Eemsdelta

De Hoven en Zonnehuisgroep Noord hebben sinds januari 2017 hun jarenlange ervaring in geriatrische revalidatiezorg én eerstelijns verblijf gebundeld in Appingedam. Sinds 6 januari 2020 is deze kortdurende zorg gevestigd in Delfzijl, naast verpleeghuis Vliethoven, onder een nieuwe naam: Revalidatiecentrum Eemsdelta. Het gebouw heeft plaats voor 50 cliënten, waarvan 40 kamers voor revalidatie en 10 kamers voor eerstelijns verblijf. Verder is er een apart behandelcentrum met drie oefenruimtes voor logopedie, ergotherapie en fysiotherapie.


Ontwikkelingen in de regio

In samenwerking met o.a. behandelaren van De Hoven, Zonnehuisgroep Noord én Lentis willen we een Geriatrisch Expertisecentrum ontwikkelen in Delfzijl. Om duurzame, integrale zorg voor kwetsbare ouderen in de regio Appingedam, Delfzijl en Loppersum te realiseren. Het is de bedoeling dat Revalidatiecentrum Eemsdelta zich op termijn in hetzelfde gebouw vestigt.

In oktober 2019 is het geriatrisch expertisenetwerk Gold Eemsdelta gelanceerd. In dit netwerk bundelen behandelaars van de bovengenoemde organisaties transmuraal hun krachten en sluiten op termijn ook huisartsen, eerstelijns behandelaars uit de regio en de medisch specialisten uit de ziekenhuizen zich aan. Zo ontstaat er een sterke professionele keten die samen met de overige zorgverleners, welzijnswerkers, gemeentelijke diensten en mantelzorgers borg kan staan voor goede zorg die thuis of dichtbij huis wordt geleverd.


Ons aanbod

Een plezierige werkomgeving in team van energieke en betrokken collega’s. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

 • Je krijgt per direct een vast contract
 • Je werkt zowel in dag- als avond- en nachtdiensten.
 • De functie van Verpleegkundige is ingeschaald in functiegroep FWG 45 van de CAO VVT, dit is maximaal € 3.153,90 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!
 •  Je treed in dienst bij Zonnehuisgroep Noord


Meer informatie en solliciteren

Neem voor meer informatie contact op met één van onze verpleegkundigen: Mariska Mulder of Marieke Carretero via telefoonnummer 0596-686686.

Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV vóór maandag 24 februari a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 20.018. Als jouw sollicitatie aansluit op ons profiel dan nodigen we je uit voor een gesprek. Hebben we van beide kanten een “klik”, dan mag je een dagje meelopen met een verpleegkundige. 


Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Liever flexibel aan de slag?