Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Financial Controller | Zuidhorn

Organisatie

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Zo’n 1.800 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zetten zich dagelijks liefdevol in voor ongeveer 10.000 cliënten.
Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: “We gunnen iedereen een waardig leven”
Daarom verleent Zonnehuisgroep Noord specialistische zorg en behandeling, thuis of in een locatie, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen ze samen, met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Met ruimte voor eigenheid en persoonlijkheid. Waarbij ze voortdurend leren en op zoek gaan naar de mogelijkheden om de zorg nog beter te maken.

Ter uitbreiding van het team financiën, zoeken wij een financial controller. In het team financiën werken een tiental betrokken medewerkers, waaronder een coördinator/adviseur, een financial controller, twee business controllers, twee financieel administratief medewerkers (crediteuren/debiteuren). Daarnaast de zorgadministratie en zorgverkoop. Hiërarchisch wordt het team aangestuurd door de manager zorgondersteuning.


Functieomschrijving

Als financial controller lever je een proactieve bijdrage aan het optimaal functioneren van de planning- en control cyclus, in zowel de betrouwbaarheid als de tijdigheid. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening en maandrapportages. Tevens maak je analyses van financiële gegevens. Je overlegt regelmatig met de business controllers over de informatie behoefte en de kwaliteit van de geleverde informatie.
Het betreft een mooie, veelzijdige functie, binnen een organisatieonderdeel dat volop in ontwikkeling is en toe is aan de volgende stap. Zo staan er de komende jaren een aantal grote nieuwbouwplannen op de agenda, waarbij een kloppende projectadministratie cruciaal is. We zoeken daarom een échte professional die operationeel meewerkt, maar daarnaast ook in staat is om op tactisch niveau mee te denken over procesverbeteringen en de koppeling met ICT systemen. We verwachten dat je qua procesverbeteringen het voortouw neemt om dit ook daadwerkelijk, samen met je collega’s, te realiseren!

Zo ligt er ook een ambitieuze, maar realistische doelstelling: Zonnehuisgroep Noord wil haar administratieve processen volledig gedigitaliseerd hebben. Om deze ambitie waar te maken ben je bij voorkeur al succesvol bewezen in het verbeteren én digitaliseren van financiële processen. Je werkt graag in een team, maar bent daarnaast ook een echte zelfstarter. Je krijgt energie van procesoptimalisatie en beschikt over ontwikkel power!

Je hebt een verbindende rol richting je financiële collega’s en andere afdelingen, waaronder ICT. Om deze verbinder te zijn, is nieuwsgierigheid een belangrijke competentie. Daarnaast verwachten wij dat je zelfsturend bent en graag je kennis en ideeën deelt met collega’s.


Functie-eisen

• Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO- opleiding in een financiële richting;
• Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• Ervaring met een projectadministratie is een pré;
• Ervaring met zorgfinanciering is een pré;
• Kennis van AFAS alsmede van Power BI is een pré;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
• Je beschikt over een resultaatgerichte instelling, bent goed in staat prioriteiten te stellen, je arbeidsethos is hoog en je weet het werk gedaan te krijgen;
• Je bent zelfstandig, zelfstartend, neemt je verantwoordelijkheid en bent proactief;
• Je bent leergierig, nieuwsgierig en bovenal kritisch, maar blijft flexibel en oplossingsgericht.


Arbeidsvoorwaarden

Een brede afwisselende functie in een plezierige werkomgeving met een informele werksfeer.
Het betreft een positie waar je je eigen werk kunt vormgeven.
Jouw thuisbasis wordt het centraal bureau in Zuidhorn.

  • Het betreft een structurele functie, er wordt eerst een jaarcontract aangeboden, met daarna de mogelijkheid tot verlenging.
  • Het salaris is afhankelijk van je werkervaring, maar wordt ingeschaald volgens de CAO VVT, FWG 55 en bedraagt maximaal € 4.286,78 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uren per week.
  • Zonnehuisgroep Noord biedt daarnaast een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen, laptop/tablet en diverse ontwikkel- en opleidingsmodelijkheden!


Over de sollicitatieprocedure

Voor de sollicitatieprocedure maakt Zonnehuisgroep Noord gebruik van de diensten van de Jong & Laan Groningen.
Voor vragen over de functie of procedure kun je contact opnemen met Maret Moek, Recruitment Consultant van de Jong & Laan, bereikbaar op 06-13193913.


Interesse?

Wacht niet te lang met solliciteren. Stuur je CV én een korte motivatie naar De Jong en Laan. De eerste selectiegesprekken vinden plaats met de Jong & Laan. De tweede sollicitatiegesprekken vinden plaats met Zonnehuisgroep Noord, vermoedelijk op donderdag 20 mei a.s.

Zonnehuisgroep Noord en de Jong & Laan werken bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en niet gewenst.
 

 

 

Liever flexibel aan de slag?