Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige met coördinerende taken Zonnehuis de Marne

Heb jij een passie voor het werken met ouderen?

Ben jij een ervaren Verpleegkundige en zoek je een nieuwe werkplek waar je coördinerende taken mag uitvoeren? Wij bieden jou de kans! In Zonnehuis de Marne wonen cliënten die verzekerd willen zijn van een veilige leefomgeving en 24-uurs zorg. Gezelligheid staat hier voorop! Jij daagt bewoners uit in wat ze nog wel kunnen en biedt ondersteuning bij wat zij zelf niet (meer) kunnen. We bieden jou de kans om jezelf te laten zien en je talent verder te ontwikkelen!


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige breng je de zorgvraag op een efficiënte en klantgerichte wijze in kaart en voert deze uit. Tevens stel je het zorgleefplan op in nauwe samenspraak met de cliënt en familie of mantelzorgers. Je houdt deze bij en draagt er zorg voor dat vanuit verschillende disciplines input geleverd wordt. In relatie tot je regiefunctie geef je functionele aanwijzingen aan je collega’s. Jij durft kwaliteit verbeteringen door te voeren en krijgt je collega’s hierin mee. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige.


Verder ben je:

 • In het bezit van (minimaal) een MBO diploma Verpleegkundige niveau 4 en meerdere jaren werkervaring
 • Bekwaam in de verpleegtechnische handelingen (BIG)
 • Toe aan een nieuwe uitdaging in een rol waarin je coördinerende taken mag uitvoeren
 • Goed in staat om advies en ondersteuning aan je collega’s te bieden bij complexe zorgvragen
 • In het bezit van goede coördinerende vaardigheden waarbij je ervoor zorgt dat het team goed kan samenwerken
 • Ervaren met implementatie, je bent in staat kwaliteitsverbeteringen op dit vlak door te voeren en medewerkers hierin te coachen
 • In staat de kwaliteit van zorg te borgen
 • Bekend met richtlijnen, regels en protocollen ten aanzien van het vakgebied rapportage en medicatie veiligheid, of in staat je deze vlot eigen te maken
 • Oplossingsgericht, zelfstandig en werk je klant- en resultaatgericht
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk


Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien (bijvoorbeeld in de vorm van triage scholingen). Je gaat werken volgens rooster in alle diensten waarbij de nadruk ligt op dag en late diensten.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband 
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. Wij denken aan een contract voor ca. 24 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.264,29) per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.


Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Eef de Boer (Clustermanager) via telefoonnummer 
06 - 118 641 10.


Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief met CV voor maandag 31 mei aanstaande naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.048.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?