Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG Somatiek Zonnehuis Oostergast

Verleen jij graag intensieve lichamelijke zorg?

Heb jij als Verzorgende IG affiniteit met het verlenen van (intensieve) lichamelijke zorg en werk je graag in een huiselijke omgeving? Dan is afdeling somatiek in Zuidhorn dé werkplek voor jou!


Wie ben jij en wat ga je doen?

Soms gaan lichamelijke problemen gepaard met veranderingen in geheugen en gedrag. Dit vraagt om intensieve lichamelijke zorg, ook wel somatische zorg. Als Verzorgende IG ondersteun jij de cliënten op een professionele wijze, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doe jij het voor!

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG of vergelijkbaar
 • Jij vindt, net als wij, dat de cliënt centraal staat
 • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.


Jouw werkdag

Om 7:00 uur start jouw werkdag. Na de overdracht van je collega start je met het maken van een dag planning voor jezelf. De zorg voor jouw cliënten staat uiteraard op één. Daarom ga je als eerste even bij mevrouw de Boer langs om pijnmedicatie te geven. Je weet dat zij slecht slaapt vanwege de pijn aan haar benen. Daarna ga je bij meneer Jansen langs om alvast de gordijnen open te doen en de radio aan te zetten, hij houdt er van om rustig wakker te worden. Vervolgens verzorg je de andere cliënten. De bewoners die dat willen breng je naar de huiskamer, waar ze gezamenlijk kunnen ontbijten, voor wie dat niet wil verzorg je het ontbijt op de eigen kamer. Tussendoor heb je even contact met een familielid en aansluitend werk je de administratie bij. Om 12:00 uur is het tijd voor de lunch en daarna help je een aantal cliënten op bed voor een middagslaap. Rond 14.30 uur is het tijd om de overdracht voor je collega die de avond doet voor te bereiden. Met een voldaan gevoel sluit jij je werkdag af!


Dit vragen we van jou

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG
 • Je levert input en draagt zorg voor de uitvoer van het zorgplan van de cliënt.
 • Je verricht alle voorkomende (verpleegkundige) werkzaamheden in complexe situaties
 • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel inzetbaar


Ons aanbod

Een fijne werkomgeving in een zelforganiserend team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens een rooster in alle diensten.

 • We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, hierna is verlenging of een vast contract mogelijk binnen de organisatie
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. Wij denken aan een dienstverband van ca. 24 uur
 • De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in functiegroep FWG 35 van de CAO VVT, dit is maximaal € € 2.762,34 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
 • We bieden diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het van de e-academy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Yolande van Dijken-Schwab op telefoonnummer 06-11810571. Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV voor donderdag 6 mei a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.049.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?