Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Flexpool planner Zonnehuis Flex in Zuidhorn

Hoe pak jij de flexpool planning aan?

Ben jij een creatieveling die meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden? Zie jij het als een uitdaging om de meest moeilijke ‘puzzels’ op te lossen en is je dag pas compleet als je alle locaties hebt kunnen helpen met de inzet van onze flexmedewerkers? Zonnehuis Flex kan jouw capaciteiten goed gebruiken! 


Wat ga je doen?

Als flexpool-planner ben je verantwoordelijk voor het snel en kwalitatief voorzien van flex-aanvragen via ons roosterprogramma. Dit doe je door te app’en, bellen, mailen met onze flexmedewerkers en diensten voor te leggen aan de hand van hun opgegeven beschikbaarheid in het medewerkerportaal. Je monitort deze processen, bewaakt de inzet van flexmedewerkers aan de hand van de jaaruren en stuurt indien nodig bij. Je bent er mede verantwoordelijk dat de inzet van de flexmedewerkers goed verloopt. Tevens zorg je er voor dat de locaties op de hoogte gehouden worden van de stand van zaken betreffende de gevraagde diensten.


Wie ben jij?

Je werkt in een dynamische omgeving, wat betekent dat je zelden van tevoren weet hoe je werkdag eruit gaat zien. Daarom ben je flexibel, heb je een frisse kijk op zaken en beschik je over een behoorlijke dosis energie. Je krijgt een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en een rol van betekenis spelen in de opbouw en professionalisering van de dienstverlening van het Flexbureau.

 • Een afgeronde relevante MBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR of planning
 • Je hebt kennis van roosterprogramma’s, kent de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en arbeidstijden en weet hoe ze toegepast kunnen worden
 • Je haalt energie uit het oplossen van personeelsvraagstukken en kunt goed onder druk werken
 • Je bent accuraat en flexibel en hebt inzicht in de werkprocessen op de locaties om aanvragen en beschikbare flexmedewerkers in onderlinge samenhang te zien
 • Je bent communicatief vaardig, hebt affiniteit met ICT en hebt een goed analytisch vermogen omdat je over een groot tijdsbestek aanvragen moet kunnen overzien
 • Je bent zelfverzekerd, opgeruimd van aard en toe aan een nieuwe stap in je loopbaan
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de VVT zorg.


Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een klein team van energieke en betrokken collega’s. Bij ons krijg je ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Samen proberen we de doelen te behalen en nauwe samenwerking is vanzelfsprekend. Jouw thuisbasis is het flexbureau in Zuidhorn.

 • Een jaarcontract (met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd)
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. Wij denken aan een dienstverband van 24 uur per week
 • De functie is ingeschaald in functiegroep FWG 35 van de CAO VVT, dit is maximaal                    € 2.762,34 bruto per maand op fulltime basis (36 uur)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.
   

Wie zijn wij?

Zonnhuis Flex is het Flexbureau van Zonnehuisgroep Noord en is voor de locaties van Zonnehuisgroep Noord dé leverancier van flexmedewerkers. We bieden een oplossing wanneer er een tijdelijk probleem is in de personele bezetting. We zijn een afdeling die zich met enthousiasme en plezier inzet, om naar tevredenheid voor locaties tijdelijk personeel én voor flexmedewerkers tijdelijk werk te vinden. Werken bij Zonnehuis Flex betekent daarom creatief denken, professioneel handelen en verantwoordelijkheid nemen. Het team van Zonnehuis Flex bestaat op dit moment uit 1 Flex-consulent en 2 Flexpool-planners.


Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolijn Klaasen (Flexconsulent) via telefoonnummer 06 – 52520796.


Wil je direct solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden om ons te versterken? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!
Stuur je brief met CV vóór donderdag 20 mei a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nlonder vermelding van vacaturenummer 21.056. De gesprekken staan gepland op vrijdag 28 mei.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?