Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige Thuiszorgteams Westerkwartier

Wij zoeken jouw talent! 

Je bent een verpleegkundige en je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan. Of misschien sta je aan het begin van je carrière en wil je graag de fijne kneepjes van het vak leren. Als verpleegkundige bij Zonnehuis Thuis krijg jij de kans op jezelf te laten zien en jouw talent verder te ontwikkelen!


Jouw functie 

Je werkt in een klein en enthousiast team, jullie verdelen gezamenlijk de taken en vervolgens ga je zelfstandig op pad. Achter iedere deur schuilt een ander verhaal, jij weet hier op in te spelen en bent zo een specialist in je eigen vakgebied. Je begeleidt en stimuleert de eigen regie van de cliënten. Je hebt een signalerende rol en onderneemt actie bij knelpunten. Daarnaast denk je mee over kwaliteitsverbetering en inrichting van zelforganisatie binnen jouw team.
 

Dit ben jij 

Zelfstandig op pad gaan vind je heerlijk. Je houdt van de vrijheid en afwisseling in jouw functie. Jij hebt een hart voor het vak en begrijpt dat goede zorg meer is dan een takenlijst afwerken.?Met oprechte aandacht voor de cliënt maak jij de dag de moeite waard, dat is waar je het voor doet! Verder ben jij:  

 • In het bezit van (minimaal) een MBO diploma Verpleegkundige niveau 4;
 • Bekwaam in de verpleegtechnische handelingen (BIG);
 • Bekend met richtlijnen, regels en protocollen ten aanzien van het vakgebied rapportage en medicatie veiligheid, of in staat je deze vlot eigen te maken.
 • Oplossingsgericht, zelfstandig en werk je klant- en resultaatgericht;
 • Onderdeel van de bereikbare dienst;
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk;
 • In het bezit van rijbewijs B en beschik je bij voorkeur over een eigen auto.


Wat hebben wij jou te bieden? 

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je werkt in een vast team maar bent ook bereid daar waar nodig bij te springen in andere teams in de regio. Je werkt volgens een basisrooster met onregelmatige diensten (ochtend, middag, avond en in de weekenden). We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee! 

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband 
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld (ca. 16 tot 20 uur per week)
 • Een salaris volgens de CAO VVT: FWG 45 (maximaal € 3.362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) 
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden 
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn 
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden! 


Zonnehuis Thuis 

Onze 12 thuiszorgteams zijn actief in de regio’s Westerkwartier (Zuidhorn, Grootegast, Leek en Marum), het DAL gebied (Delfzijl, Appingedam en Loppersum) en in de gemeente Midden-Groningen (Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer). We werken persoonsgericht en samen vanuit eigen kracht, waarbij we uitgaan van de eigen kracht van onze cliënten. Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken vraagt een hoge mate van flexibiliteit, (zelf)reflectie en eigenaarschap. Als medewerker krijg jij de kans om je breed te ontplooien en dagen we je uit om mee te denken over en actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van Zonnehuis Thuis. 


Wil je direct solliciteren?  

Stuur je brief samen met je CV voor maandag 10 januari a.s., onder vermelding van vacaturenummer 21.143 naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl.   

Heb je nog vragen? Bel dan met Sabina van Tol telefoonnummer 06 – 55 001 066
Wil je een keer meelopen met een collega van de thuiszorg? Neem ook dan contact op met Sabina.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?