Verzorgende IG | Zonnehuis de Hoorn in Marum

Ga jij deze uitdaging aan?

Ben jij een deskundig Verzorgende IG en zoek je een nieuwe werkplek? Wij bieden jou een nieuwe uitdaging! In Zonnehuis de Hoorn wonen cliënten die verzekerd willen zijn van een veilige leefomgeving en 24-uurs zorg. Gezelligheid staat hier voorop! Jij daagt bewoners uit in wat ze nog wel kunnen en biedt ondersteuning bij wat zij zelf niet (meer) kunnen.

Naast je dagelijkse werkzaamheden ga je live de nieuwbouw van Zonnehuis De Hoorn mee maken. Medio 2022 staat er een nieuw gebouw met 66 zorgstudio’s! Voorzien van alle gemakken en comfort. Verdeeld over 6 afdelingen met gekoppelde huiskamers.

 

Wie ben jij?

Een zelfstandige en betrokken verzorgende IG met hart voor de cliënt. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. Je hebt een duidelijke affiniteit met persoonsgerichte zorg die je uitdraagt in je dagelijkse werk.

 

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG
 • Je beschikt over enige jaren ervaring in de zorg
 • Je hebt specifieke affiniteit met de doelgroep en beschikt over de daarbij passende competenties
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met cliënten en collega’s
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken

 

Wie zijn wij?

Zonnehuis De Hoorn is sterk geworteld in de streek. Veel bewoners kennen elkaar van vroeger en dat waarderen ze. Als medewerker speel je moeiteloos in op de grote saamhorigheid die er is. Jij verleent namelijk zorg op maat waarbij de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie over zijn of haar leven behoudt. 

 

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een positief ingesteld team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

 • Per direct een vast contract
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. Wij denken aan een dienstverband van ca. 24 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 35 (maximaal € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de     e-academy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie bel je met Ingrid Stiekema (Clustermanager) via telefoonnummer
06 - 27 04 22 61. Wil je direct solliciteren? Stuur voor donderdag 17 juni a.s. je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.064.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?