Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Fysiotherapeut Zonnehuis Experts

Versterk jij ons team van fysiotherapeuten?

Je bent een fysiotherapeut met affiniteit voor de ouderenzorg en specifieke doelgroepen zoals de revalidatie en beademingszorg. Graag zou je je kennis willen inbrengen, verdiepen en verbreden binnen een team van fysiotherapeuten. Wekt dit je belangstelling? Lees dan verder wat we te bieden hebben! Wij zoeken ter vervanging van zwangerschapsverlof een enthousiaste en flexibele fysiotherapeut.


Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut verricht je diagnostiek en behandeling ten behoeve van cliënten van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn. Je zult voornamelijk werkzaam zijn op de afdeling GRZ (geriatrische revalidatie zorg) en het CCB (centrum voor chronische beademing).

Daarnaast ziet jouw rol in het team van fysiotherapie er als volgt uit:

 • Je onderzoekt, behandelt en begeleidt zelfstandig zorgvragers uit de verschillende doelgroepen
 • Je levert een bijdrage aan de multidisciplinaire afstemming, zoals het multidisciplinaire overleg en de verslaglegging in het digitale dossier
 • Je informeert, instrueert een adviseert zorgverleners, zorgvragers en mantelzorgers;
 • Je verstrekt loophulpmiddelen en biedt begeleiding daarbij
 • Je levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van het team met betrekking tot producten, kwaliteit en deskundigheid.


Wat vragen wij?

 •  Je hebt de HBO opleiding Fysiotherapie succesvol afgerond en je staat ingeschreven in het BIG register en het kwaliteitsregister fysiotherapie
 • Je bent in staat om in teamverband en multidisciplinair te werken
 • Je kunt zowel individueel als in groepsverband behandelen
 • Je beschikt over ervaring in de ouderenzorg met betrekking tot WLZ, affiniteit met de doelgroep is een must
 • Je bent innovatief en je beschikt over het enthousiasme om mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling fysiotherapie Zonnehuis Experts.


Wie zijn wij?

Zonnehuis Experts is de behandeldienst en werkt, met 70 behandelaren, regionaal vanuit de behandelcentra in Zuidhorn en Delfzijl. Met een grote diversiteit aan specialisten en multidisciplinaire samenwerking sluiten we zo goed mogelijk aan op de zorgbehoefte en wensen van onze cliënten. Samen organiseren we de zorg om –toekomstige- cliënten heen, zoveel mogelijk in de buurt. Op deze manier houden we de zorg in de provincie Groningen beschikbaar en toegankelijk. Tevens zijn wij aangesloten bij UNO UMCG en nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek.


Wat bieden wij jou?

We bieden een uitdagende baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je zult werkzaam zijn in Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn.

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van ca. 5 maanden (vanaf september 2021)
 • Een dienstverband van 24 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 55 (maximaal € 4.286,78 bruto per maand op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband) met deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Ontwikkel-, en opleidingsmogelijkheden
 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.


Meer informatie

Neem contact op met Mirjam Wijma (consulent) via telefoonnummer 06 317 708 53 of Ingrid van der Heide (fysiotherapeut) via telefoonnummer 06 252 878 14.


Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief met CV uiterlijk op maandag 21 juni naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.069.

Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?