Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG Thuiszorgteams Westerkwartier

Kom ons thuiszorgteam in het Westerkwartier versterken!

Als Verzorgende IG heb je voor een vak gekozen waarin je échts iets voor een ander kunt betekenen. Kwetsbare ouderen kunnen mede dankzij jouw deskundige zorg langer thuis blijven wonen. Je sluit moeiteloos aan op de persoonlijke wensen en gewoonten van jouw cliënten en zorgt ervoor dat ze de regie zelf in handen houden. Je werkt daarnaast graag samen met een klein team van collega’s met dezelfde passie voor de zorg. Herken je jezelf hierin? Dan kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Onze thuiszorgteams in het Westerkwartier (Zuidhorn, Grootegast en Leek/Marum) zoeken namelijk versterking van nieuwe zorgtoppers!


Jouw functie

Als Verzorgende IG in de thuiszorg bied je jouw cliënten optimale zorg in hun eigen vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Jouw collega’s staan niet letterlijk naast je op de werkvloer, dus je staat je mannetje en bent in staat direct en correct te handelen in iedere situatie. Gelukkig kan je altijd (telefonisch) op je collega’s terug vallen mocht dat nodig zijn.

 • Je verleent zorg aan cliënten op basis van in het zorgplan vastgestelde afspraken
 • Je verricht verpleegtechnische handelingen op het niveau van verzorgende niveau 3 IG
 • Je signaleert bijzonderheden, treedt in acute situaties handelend op en waarschuwt de arts
 • Je bestelt, controleert en verstrekt medicatie
 • Je verzorgt de verslaglegging in het zorgdossier
 • Je neemt actief deel aan overlegsituaties, zoals cliëntbesprekingen en teamvergaderingen


Dit ben jij

Zelfstandig op pad gaan vind je heerlijk. Je houdt van de vrijheid en afwisseling in jouw functie. Jij hebt een hart voor het vak en begrijpt dat goede zorg meer is dan een takenlijst afwerken. Met oprechte aandacht voor de cliënt maak jij de dag de moeite waard, dat is waar je het voor doet! Verder ben jij:

 • In het bezit van een diploma Verzorgende (IG) niveau 3
 • Bekwaam in de verpleegtechnische handelingen
 • Bekend met richtlijnen, regels en protocollen ten aanzien van het vakgebied, of in staat je deze vlot eigen te maken en handelt vanuit een methodisch denk- en werkkader
 • Oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht
 • Een sociale persoonlijkheid
 • In het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer


Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je werkt in een vast team maar bent ook bereid daar waar nodig is bij te springen. Je werkt volgens een basisrooster met onregelmatige diensten (ochtend, middag, avond en in de weekenden). We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee!

 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd als blijkt dat we goed bij elkaar passen.
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, geef jij aan hoeveel uren je zou willen werken? Dan bekijken wij hoe we dit passend kunnen maken.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 (maximaal € 2.845,21 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Zonnehuis Thuis

Onze thuiszorgteams zijn actief in Zuidhorn, Grootegast, Leek, Marum, Loppersum, Delfzijl, Appingedam, Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer. We werken persoonsgericht en samen vanuit eigen kracht, waarbij we uitgaan van de eigen kracht van onze cliënten. Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken vraagt een hoge mate van flexibiliteit, (zelf)reflectie en eigenaarschap. Als medewerker krijg jij de kans om je breed te ontplooien en dagen we je uit om mee te denken over en actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van Zonnehuis Thuis.


Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief met CV voor maandag 10 januari naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.072.
Heb je nog vragen? Bel dan met Sabina van Tol (Teamleider) via telefoonnummer 06-55001066. Wil je een keer meelopen met een collega van de thuiszorg? Neem ook dan contact op met Sabina.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?