Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG |diverse zorgteams | provincie Groningen

Bezorg jij onze cliënten een glimlach op het gezicht?

Als Verzorgende IG weet jij als geen ander hoe belangrijk jouw zorgverlening voor jouw cliënten is. Van de dagelijkse routine werkzaamheden tot dat stukje extra aandacht dat je graag geeft om de dag de moeite waard te maken. Samen met jouw team geef je houvast en zekerheid aan onze cliënten. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt in de vorm van een lieve glimlach een schouderklopje of het fijne contact, daar word ook jij blij van!

Voor diverse intra- en extramurale zorgteams in de provincie Groningen hebben wij volop ruimte voor collega’s die onze cliënten een lach op het gezicht toveren. Word jij ons nieuwe zonnetje in huis?


Wie ben jij?

Als Verzorgende IG bied je jouw cliënten optimale zorg in hun eigen vertrouwde omgeving of bij een woonzorglocatie. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je komt te werken in een organisatie met hardwerkende collega’s waar de gebaande paden nog lang niet altijd zijn gelegd. Je ziet dit als een uitdaging en staat stevig in je schoenen. De lijnen zijn kort en je durft je collega’s aan te spreken en helpt kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Onze ambitie is een lerende organisatie te zijn, daar lever jij in de praktijk graag een bijdrage aan.


Wat vragen wij?

  • Je bent (bijna) in het bezit van het diploma verzorgende IG
  • Je beschikt bij voorkeur over enige jaren ervaring in de zorg
  • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken
  • Je bent flexibel en staat je mannetje!


Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.


Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt.

We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. We bespreken in onderling overleg voor welk team of voor welke regio jij aan de slag gaat. We houden rekening met jouw persoonlijke wensen! Daarnaast bieden we jou:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband (per direct een vast contract is bespreekbaar)
  • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. We denken aan een contract van ca. 16 tot 24 uur per week
  • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 35 (maximaal € 2.845,21 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van e-cademy
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie bel je op maandag, dinsdag of donderdag met Marjel Kuiper (Adviseur Werving & Selectie) op telefoonnummer 06 527 978 25.  Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.090.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?