Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

MBO/HBO Verpleegkundige Centrum voor  Beademing

Word specialist in de beademingszorg!

In verband met uitbreiding van het Centrum voor Beademing zoeken wij nieuwe collega’s met pit.
Ben jij een technische, verzorgende verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende baan? Waarin je specialistische klinische zorg kan combineren met een visie op wonen en welzijn? Dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen. Het Centrum voor Beademing, onderdeel van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn, biedt jou een unieke werkplek waar je opgeleid wordt in chronische beademing!


Wie zijn wij?

Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn levert topzorg op het gebied van chronische beademing aan 8 bewoners en heeft 8 revalidatieplaatsen voor herstelgerichte beademing. Wij hopen in de komende jaren het aantal plaatsen uit te kunnen breiden.
Het Centrum voor Beademing (CCB) heeft een zorgconcept dat zich richt op een complexe patiëntengroep die veelal rechtstreeks van de IC komt en invasief of non-invasief beademd wordt. De combinatie van 24-uurs patiëntbewaking, hoog gekwalificeerde medische beademingszorg en –behandeling met maximale inzet op welzijn voor de patiënt levert dit unieke zorgconcept. Ook bieden we een programma om patiënten te ontwennen en te revalideren om van de beademing af te komen (long-covid, dwarsleasies, Guillan Barré). Om deze beademingszorg te kunnen bieden, is het nodig om de kennis, vaardigheden/kunde en kwaliteit te borgen door middel van opleiding; die bieden wij jou dan ook.


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige breng je de zorgvraag op een efficiënte en klantgerichte wijze in kaart en voert deze uit. Tevens stel je in multidisciplinaire samenwerking een behandelplan op en bespreek je dit met de cliënt en familie/mantelzorgers. Je houdt het behandelplan bij en draagt er zorg voor dat vanuit verschillende disciplines input geleverd wordt. Jij durft kwaliteit van zorg onder de loep te leggen en voorstellen te doen voor verbetering en neemt initiatief om de verbetering in gang te zetten. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige.

 

Verder ben je:

 • In het bezit van een diploma MBO/HBO Verpleegkunde
 • Bekwaam en bevoegd in de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen (BIG). (ziekenhuiservaring middels werk of stage is een pré)
 • Toe aan en energie voor een (nieuwe) uitdaging waarbij je initiatief neemt en wil werken aan kwaliteit van (woon)zorg
 • In staat de kwaliteit van zorg te borgen
 • Oplossingsgericht, zelfstandig en je werkt klant- en resultaatgericht
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk
 • Enthousiast om het CCB naar het volgende level te brengen samen met je collega’s in het team

 

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling, scholingsmogelijkheden (interne scholingsmodule met intensieve begeleiding van een half jaar voor beademingszorg start na de eerste inwerkmaand) kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten in een jong, betrokken, divers en toegewijd team.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. We denken aan een contract van 28-32 uur
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.362,22 per maand bij een fulltime dienstverband)  
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.

 

Meer informatie en solliciteren?

Voor meer informatie kun je bellen met Clustermanager Heidi Schulkes (06-152 159 71) of de coördinerend verpleegkundige (06-577 502 16).

Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV voor maandag 4 oktober 2021 naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.104.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?