Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige | Somatiek | Zonnehuis Oostergast

Ben jij degene die ons team komt versterken?

Ben jij een deskundige Verpleegkundige en heb je affiniteit met het verlenen van intensieve lichamelijk zorg? Ben je inzetbaar op alle voorkomende diensten? Dan is afdeling somatiek in Zuidhorn dé werkplek voor jou.


Wie ben jij en wat ga je doen?

Soms gaan lichamelijke problemen gepaard met veranderingen in geheugen en gedrag. Dit vraagt om intensieve lichamelijke zorg, ook wel somatische zorg.
Als Verpleegkundige ondersteun jij de cliënten op een professionele wijze, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren.

 • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige
 • Jij vindt, net als wij, dat de cliënt centraal staat
 • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.


Ons aanbod

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je werkt in instantie op een vaste afdeling maar bent ook bereid daar waar nodig ingezet te worden op andere afdelingen binnen Zonnehuis Oostergast. Je werkt volgens een basisrooster met onregelmatige diensten (ochtend, middag, avond en in de weekenden). We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee!

 • Je krijgt per direct een vast contract
 • Geef jij aan hoeveel uren je kan werken? Dan kijken wij of we dit passend kunnen maken!
 • Je werkt zowel in dag- als avond- en nachtdiensten.
 • De functie van Verpleegkundige is ingeschaald in functiegroep FWG 45, dit is maximaal
  € 3.362,22 bruto per maand op fulltime basis
 • We bieden diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-academy. Je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!


Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Yolande van Dijken-Schwab op telefoonnummer 06-11810571. Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV voor donderdag 23 september a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.112

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?