Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

P&O Adviseur

Ben jij een P&O-er die van bouwen houdt?

Het P&O team van Zonnehuisgroep Noord timmert aan de weg. Langs de pijlers Duurzame Inzetbaarheid, Verzuim, Leren & Ontwikkelen, Goed Starten en Werving en Selectie bouwen wij volop mee aan de strategische ambities van onze organisatie.

Ben jij een ervaren P&O adviseur met een goede dosis energie en ontwikkelkracht? Wij gaan graag met je in gesprek!


Hoe ziet de functie eruit?

 • Je bent partner van de managers op het brede terrein van personele vraagstukken. Je helpt hen de ambities te realiseren die zij met hun organisatieonderdeel hebben (zoals teamontwikkeling en nieuwbouwprojecten). Daarbij fungeer je als professioneel gesprekspartner. Je denkt actief mee en signaleert en adviseert proactief. Waar nodig ondersteun je bij projecten binnen het organisatieonderdeel. Je bent aanspreekpunt en het gezicht van P&O voor de toegewezen organisatieonderdelen.
 • Je helpt bij het ontwikkelen en implementeren van organisatiebreed P&O beleid. Dat doe je in de rol van kartrekker of als projectgroep lid, afhankelijk van het onderwerp. Je brengt vernieuwing van buiten naar binnen.

 

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een relevant HBO diploma en je hebt meerdere jaren ervaring als P&O adviseur.
 • Je bent ontwikkel- en resultaatgericht en in staat om vanuit tactisch en strategisch oogpunt te adviseren
 • Je beschikt over samenwerkingsvaardigheden en organisatiesensitiviteit, je hebt een sterk analytisch vermogen en een kritische blik. Je kunt je analyse en advies goed verwoorden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent leergierig, energiek en communicatief sterk. Je beschikt over een gezonde dosis humor die je combineert met een zakelijke insteek.


Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!


Jouw werkplek

Je maakt onderdeel uit van het adviesteam van verschillende organisatie eenheden. Je trekt daarbij nauw samen op met de adviseur facilitair, de business controller en de adviseur kwaliteit. Vanuit je rol in het adviesteam ben je veel op de verschillende locaties te vinden. Je weet je gesteund door een P&O team bestaande uit collega’s van advies, vitaliteit, opleidingen en werving & selectie. Samen streven we ernaar locaties zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren zodat zij zich kunnen richten op het bieden van de best mogelijke zorg aan onze cliënten.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een organisatie die in beweging is. Jouw thuisbasis is het centraal bureau in Zuidhorn, maar je werkt ook op andere locaties in de provincie Groningen.

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van (voorlopig) 2 jaar, te beginnen met een jaarcontract
 • Een dienstverband van 32 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 55 (maximaal €4.286,78 bruto per maand afhankelijk van opleiding en werkervaring)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Meer informatie en sollicitatie

Voor meer informatie bel je met Paulien Norder (06-31770877) of Lianne Huizing (06-46805103), beide P&O Adviseur. Klik hier om direct te solliciteren, we zien je brief met CV graag voor donderdag 23 september a.s. tegemoet. 

Er zijn tweede rondes voor sollicitatiegesprekken. De eerste ronde zal plaatsvinden op 27 september en de tweede ronde direct op 28 september.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?