Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Diëtist 

Word jij onze nieuwe expert?

Zoek jij als diëtist waardevol en uitdagend werk waar ook ruimte is om mee te denken in beleid? . Voor Zonnehuis Experts, dé behandeldienst van Zonnehuisgroep Noord, hebben wij per direct versterking nodig van een diëtist. We zijn een fris en enthousiast team met zowel beginnende als meer ervaren collega’s die elkaar goed aanvullen Ben jij een innovatieve diëtist die van aanpakken weet, affiniteit heeft met ouderen en het prettig vindt om zelfstandig in een multidisciplinaire setting te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!
 

Wat ga je doen?

Je geeft voedings- en dieetadviezen aan clienten op verwijzing van een medisch specialist. Belangrijke taken zijn het verrichten van dietetisch onderzoek, het stellen van een dietetische diagnose, het opstellen van een behandelplan en het motiveren van begeleiden van clienten. Binnen onze organisatie ben je voornamelijk werkzaam in de regio Noord-Oost Groningen, o.a. voor clienten van Revalidatiecentrum Eemsdelta in Delfzijl. Je werkt samen in een team van 3 dietisten. Samen kijken jullie naar een goede verdeling van werkzaamheden voor alle locaties van Zonnehuisgroep Noord en 1ste lijns verwijzingen die binnenkomen.

 • Je hebt inzicht in de relatie tussen ziekte, voeding en medicatie.
 • Je kunt voeding gerelateerde afwijkingen en problemen signaleren en hiernaar handelen.
 • Je kunt zelfstandig een diëtistische diagnose stellen en behandelen.
 • Je bepaalt mede multidisciplinaire behandeldoelen en stelt deze zo nodig bij.
   

Dit ben jij

Wij zoeken niet zomaar een collega, maar iemand die zelfstandig, flexibel, leergierig en vooral initiatiefrijk is. Je ziet het werk liggen en wil net als wij groeien in ons vak. Steeds beter worden en nog meer cliënten een waardevolle (oude) dag bieden. Je bent gedreven in het onderhouden en opbouwen van een netwerk van verwijzers en schrikt er niet voor terug nieuwe kans te creëren en hier vervolgens invulling aan te geven.

Verder vinden wij dit belangrijk:

 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Voeding en Diëtetiek en een geldige registratie in het kwaliteitsregister voor paramedici
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg, specifieke ervaring met geriatrische revalidatie, somatiek en psychogeriatrie is een pré
 • Je bent Parkinson-diëtist, of bereid deze opleiding te gaan volgen.
   

Wat bieden wij jou?

Een vertrouwde werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

 • We bieden een jaarcontract met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen
 • Een dienstverband van 12 uur per week
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT, FWG 50 (maximaal € 3.818,87 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.
   

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt met ca. 1700 medewerkers voornamelijk zorg aan ouderen en tevens specialistische zorg zoals gerontopsychiatrie, chronische beademing, niet-aangeboren hersenletsel, geriatrische revalidatiezorg en psychogeriatrie.
Zonnehuis Experts is de behandeldienst en werkt, met ruim 70 behandelaren, vanuit twee regionale behandelcentra in de provincie Groningen, Zuidhorn en Delfzijl. Met een grote diversiteit aan specialisten en multidisciplinaire samenwerking sluiten we zo goed mogelijk aan op de zorgbehoefte en wensen van onze cliënten. Ons team is ambitieus, zo werken we samen aan innovatie en ontwikkeling om de kwaliteit van onze zorg en behandeling steeds beter te maken. Vanuit de zorgvraag zijn wij een verbindende schakel in de zorgketen en bundelen de krachten waar nodig. Samen organiseren we de zorg om –toekomstige- cliënten heen, zoveel mogelijk in de buurt. Op deze manier houden we de zorg in de provincie Groningen beschikbaar en toegankelijk.
Tevens zijn wij aangesloten bij UNO UMCG en nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek.
 

Meer informatie

Voor meer informatie bel je met Démara Mein (Diëtist) (aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag) op telefoonnummer 06-55004439 of met Mirjam Wijma (Consulent Behandeldienst) op telefoonnummer 06-31770853.

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie voor dinsdag 26 oktober a.s.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?