Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige met coördinerende taken

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Jij bent nieuwsgierig naar de betekenis van gedrag en kunt goed inschatten wat bij de cliënt goed werkt. Herken jij jezelf hierin? In Zonnehuis de Hoorn woont een groep bewoners met dementie (PG), hier werken we samen met hen aan een stabiele en veilige leefomgeving. Gezelligheid en belevingsgericht werken staat hier voorop! Jij daagt bewoners uit in wat ze nog wel kunnen en biedt ondersteuning bij wat zij zelf niet (meer) kunnen.

Naast je dagelijkse werkzaamheden ga je live de nieuwbouw van Zonnehuis De Hoorn mee maken. Medio 2022 staat er een nieuw gebouw met 66 zorgstudio’s! Voorzien van alle gemakken en comfort. Verdeeld over 6 verpleegafdelingen met gekoppelde huiskamers. 
 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige breng je de zorgvraag op een efficiënte en klantgerichte wijze in kaart en voert deze uit. Tevens stel je het zorgleefplan op in nauwe samenspraak met de cliënt en familie of mantelzorgers. Je houdt deze bij en draagt er zorg voor dat vanuit verschillende disciplines input geleverd wordt. In relatie tot je regiefunctie geef je functionele aanwijzingen aan je collega’s. Jij durft kwaliteit verbeteringen door te voeren en krijgt je collega’s hierin mee. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige.
 

Verder ben je:

 • In het bezit van (minimaal) een MBO diploma Verpleegkundige niveau 4, beschik je over coördinerende vaardigheden en heb je aantoonbare werkervaring op dit gebied.
 • Bekwaam in de verpleegtechnische handelingen (BIG)
 • Toe aan een nieuwe uitdaging in een rol waarin je coördinerende taken mag uitvoeren
 • Goed in staat om advies en ondersteuning aan je collega’s te bieden bij complexe zorgvragen
 • Ervaren met implementatie, je bent in staat kwaliteitsverbeteringen op dit vlak door te voeren en medewerkers hierin te coachen
 • In staat de kwaliteit van zorg te borgen
 • Bekend met richtlijnen, regels en protocollen ten aanzien van het vakgebied rapportage en medicatie veiligheid, of in staat je deze vlot eigen te maken
 • Oplossingsgericht, zelfstandig en werk je klant- en resultaatgericht
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk
   

Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten in een vast team.

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 28 uur per week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal €3.362,22 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.
   

Meer informatie

Voor meer informatie bel je met Ingrid Stiekema (Clustermanager) via telefoonnummer  
06 - 27 04 22 61.  
 

Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief met CV voor donderdag 9 december aanstaande naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.139.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?