Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Helpende | Gerontopsychiatrische zorg | Zuidhorn

Mensen verzorgen met een psychiatrische aandoening: het zit in jouw genen! Voor het Centrum voor Gerontopsychiatrische zorg in Zuidhorn zoeken we nieuwe collega’s die samen met ons willen groeien om onze ambities waar te kunnen maken. Werk jij graag met een bijzondere en uitdagende doelgroep? Neem dan snel contact op!

 

Centrum voor Gerontopsychiatrische zorg

Het Centrum voor Gerontopsychiatrische zorg in Zuidhorn is uniek in de provincie Groningen. We bieden hier een beschermde woonomgeving met zorg en behandeling voor 55 ouderen met psychiatrische en lichamelijke problemen. Wonen, dagbesteding, zorg en behandeling zijn een geïntegreerd geheel, waardoor cliënten de best mogelijke zorg op het gebied van gerontopsychiatrie krijgen. Cliënten kunnen hier individueel wonen of in een woongroep, voor een korte of lange periode. Het centrum is onderdeel van Zonnehuis Oostergast.

 

Wat ga je doen?

Als helpende bied je persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid. Je verleent ADL-hulp en draait huiskamerdiensten waarbij de werkzaamheden o.a. bestaan uit: activiteiten ondernemen en het verzorgen van eten en drinken. Samen met je collega’s creëer je een fijne leefomgeving en bouw je een waardevolle relatie op met de cliënten.

 

Dit ben jij

  • In het bezit van (minimaal) een MBO-diploma Helpende
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring (bij voorkeur met een sociaal-agogische of psychiatrie achtergrond)
  • Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten in een vast team.
  • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband)
  • Het aantal te werken uren wordt in overleg vastgesteld
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2.555,74 per maand bij een fulltime dienstverband) (exclusief toeslagen)
  • Diverse opleidingen
  • Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden! Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet?

 

Jouw werkplek: Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn

Binnen Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn bieden wij specialistische zorg en behandeling aan cliënten met specifieke ziektebeelden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld psychiatrische zorg, beademingszorg en niet-aangeboren Hersenletsel (NAH). Met recht kunnen we spreken van een bijzondere expertise in deze specialistische zorg waar jij als medewerker een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Ben jij benieuwd naar wat jouw toekomstige collega's vertellen over hun werk in de gerontopsychiatrie? Je leest hier alle verhalen.

 

Wil je solliciteren?

Stuur je brief met CV vóór maandag 10 januari a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.156.

Voor meer informatie bel je met Cornée Schipper (Clustermanager) te bereiken via telefoonnummer: 06 156 585 52.

 

 

Liever flexibel aan de slag?