Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

MBO Verpleegkundige Centrum voor Beademingszorg

Word specialist in de beademingszorg!

Het Centrum voor Beademingszorg in Zuidhorn breidt uit! Zoek jij als verpleegkundige een baan waarin je specialistische klinische zorg kan combineren met een visie op wonen en welzijn? Dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen. We bieden jou een unieke werkplek waar je geschoold wordt in de specialistische beademingszorg!

Wie zijn wij?

Het Centrum voor Beademingszorg (CvB) heeft een zorgconcept dat zich richt op een complexe patiëntengroep die veelal rechtstreeks van de IC komt en invasief of non-invasief beademd wordt. De combinatie van 24-uurs patiëntbewaking, hoog gekwalificeerde medische beademingszorg en –behandeling met maximale inzet op welzijn voor de patiënt levert dit unieke zorgconcept. Ook bieden we een programma om patiënten te ontwennen en te revalideren om van de beademing af te komen (long-covid, dwarslaesies, Guillan Barré). Om deze beademingszorg te kunnen bieden, is het nodig om de kennis, vaardigheden/kunde en kwaliteit te borgen door middel van scholing; die bieden wij jou dan ook.

Verder ben je:

 • In het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde
 • Bekwaam en bevoegd in de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen (BIG). (ziekenhuiservaring middels werk of stage is een pré)
 • Toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je initiatief neemt en mag werken aan kwaliteit van (woon)zorg
 • In staat de kwaliteit van zorg te borgen
 • Oplossingsgericht, zelfstandig en je werkt klant- en resultaatgericht
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk
 • Enthousiast om het CvB samen met een gedreven team naar een hoger level te brengen

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling en de kans om jezelf te ontplooien. Je start na de eerste inwerkmaand met een interne scholing voor beademingszorg waarbij je intensief begeleid wordt. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten in een jong, betrokken, divers en toegewijd team.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. We denken aan een contract van 28-32 uur
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.471,49 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%  
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Ben jij benieuwd naar wat jouw toekomstige collega's vertellen over hun werk in de beademingszorg? Je leest hier alle verhalen. 

Meer informatie ?

Voor meer informatie kun je bellen met Paulien Schildkamp (Clustermanager) 06 - 51 80 13 55 of de coördinerend verpleegkundige op 06 - 57 75 02 16.

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button

 

 

 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?