Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG Centrum voor Beademingszorg

Wil jij je graag specialiseren in de beademingszorg?

En, ben jij op zoek naar een verdiepingsslag in je werk als verzorgende IG? Geef je daarnaast voorkeur aan een werkplek die je ideaal kan combineren met je gezin dankzij gunstige werktijden? Dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen. Het Centrum voor Beademingszorg, onderdeel van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn, biedt jou een unieke werkplek waar je jouw kennis en kunde kan door ontwikkelen!

 

Wie zijn wij?

Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn levert topzorg op het gebied van beademing aan 8 bewoners en heeft 8 revalidatieplaatsen voor herstelgerichte beademing. Wij hopen in de komende jaren het aantal plaatsen uit te kunnen breiden.

Het Centrum voor Beademingszorg (CVB) heeft een zorgconcept dat zich richt op een complexe patiëntengroep die veelal rechtstreeks van de IC komt en invasief of non-invasief beademd wordt. De combinatie van 24-uurs patiëntbewaking, hoog gekwalificeerde medische beademingszorg en –behandeling met maximale inzet op welzijn voor de patiënt levert dit unieke zorgconcept. Ook bieden we een programma om patiënten te ontwennen en te revalideren om van de beademing af te komen (long-covid, dwarsleasies, Guillan Barré).

 

Wie ben jij?

Een zelfstandige enthousiaste medewerker met hart voor de cliënt. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat. Als verzorgende IG breng je de zorgvraag op een efficiënte en klantgerichte wijze in kaart en voert deze uit. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als Verzorgende IG.

 

Verder ben je:

 • In het bezit van het diploma verzorgende IG
 • In staat kwaliteitsverbeteringen op door te voeren
 • Thuis in het methodisch werken en je bent in staat de kwaliteit van zorg te borgen
 • Bekend met de richtlijnen, regels en protocollen ten aanzien van het vakgebied of in staat je deze vlot eigen te maken, en je handelt vanuit een methodisch denk- en werkkader
 • Bekwaam in de verpleegtechnische handelingen
 • Oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht
 • In het bezit van goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • In staat cliënten die ernstig lijden te begeleiden
 • Flexibel en hebt een open houding
 • Een teamplayer en samenwerking staat bij jou voorop
 • Bereid de benodigde opleidingen te volgen

 

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling en de kans om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten in een jong, betrokken, divers en toegewijd team. Je zult vooral 4 tot 6 uurs diensten werken.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. We denken aan een contract van 16-20 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 (maximaal € 2.845,21 per maand bij een fulltime dienstverband)  
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.
   


Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Ben jij benieuwd naar wat jouw toekomstige collega's vertellen over hun werk in de beademingszorg? Je leest hier alle verhalen.

 

Meer informatie en solliciteren?

Voor meer informatie kun je bellen met Clustermanager Heidi Schulkes (06-152 159 71) of de coördinerend verpleegkundige (06-577 502 16).

Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV voor maandag 7 februari naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 21.171.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?