Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige

Bezorg jij onze cliënten een glimlach op het gezicht?

 

Als zorgprofessional weet jij als geen ander hoe belangrijk jouw zorgverlening voor jouw cliënten is. Van de dagelijkse routine werkzaamheden tot dat stukje extra aandacht dat je graag geeft om voor hen de dag de moeite waard te maken. Samen met jouw team geef je houvast en zekerheid aan onze cliënten. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt in de vorm van een lieve glimlach een schouderklopje of het fijne contact, daar word ook jij blij van!

Voor diverse intra- en extramurale zorgteams in de provincie Groningen hebben wij volop ruimte voor collega’s die onze cliënten een lach op het gezicht toveren. Word jij ons nieuwe zonnetje in huis?

 

Wie ben jij?

Als zorgprofessional bied je jouw cliënten optimale zorg in hun eigen vertrouwde omgeving of bij een woonzorglocatie. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je komt te werken in een organisatie met leuke collega’s waar de gebaande paden nog lang niet altijd zijn gelegd. Je ziet dit als een uitdaging en staat stevig in je schoenen. De lijnen zijn kort, je durft je collega’s aan te spreken en helpt om kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Onze ambitie is een lerende organisatie te zijn; daar lever jij in de praktijk graag een bijdrage aan.

 

Wat vragen wij?

  • Je bent (bijna) in het bezit van het diploma verzorgende IG
  • Je beschikt bij voorkeur over enige jaren ervaring in de zorg
  • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken
  • Je bent flexibel en staat je mannetje!

 

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.

 

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennis en ontwikkeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. We bespreken graag in onderling overleg voor welk team of voor welke regio jij aan de slag gaat. We houden rekening met jouw persoonlijke wensen! Daarnaast bieden we jou:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Het aantal te werken uren leggen we in overleg vast
  • Een salaris volgens de CAO VVT
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van onze    E-academy
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met werving & selectie via 06-51019378.

 

Wil je direct solliciteren?  

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button. 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?