Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Helpende Centrum voor Beademingszorg

Wil jij graag als helpende aan de slag?

Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen. Voor het Centrum voor Beademingszorg (CvB) zoeken wij een nieuwe collega in de functie van Helpende.

 

Wie zijn wij?

Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn levert topzorg op het gebied van beademingszorg. Het Centrum voor Beademingszorg (CvB) heeft een zorgconcept dat zich richt op een complexe patiëntengroep. De combinatie van 24-uurs beademing middels machines, hoog gekwalificeerde medische beademingszorg en –behandeling en maximale inzet op welzijn voor de patiënt levert dit unieke zorgconcept. Ook bieden we een programma om patiënten te ontwennen en te revalideren van de beademing. We werken nauw samen met het Centrum voor Thuis Beademing van het UMCG.

 

Wat ga je doen?

Als helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven van onze bewoners en clienten. Je werkt overdag vooral in de huiskamer waar je een gastvrije rol vervult richting onze bewoners en cliënten. Je verleent daarnaast (in de avond) ook ADL-hulp en biedt sociale ondersteuning en activiteiten in de huiskamers. Je verzorgt het eten en drinken en je houdt er van om de warme maaltijd zelf te koken. Daarmee brengen wij de huiselijkheid in onze huiskamers. Verder zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft en werk je hygiënisch. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je helpt met bestellingen van eten en drinken, middelen en zorgmaterialen en als deze zijn gekomen zorg je ervoor dat ze op de juiste plek worden opgeborgen.

 

Verder ben je:

 • In het bezit van een MBO diploma Helpende en je mag ADL-hulp verlenen
 • Collegiaal in ons team met helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen
 • Open in je communicatie naar je collega’s; je geeft feedback en bent ook niet bang om deze te krijgen.
 • Niet bang om voor je mening uit te komen en anderen er naar te vragen
 • Creatief en flexibel in onverwachte situaties
 • Voorzien van minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Bereid om vroege, late en weekend diensten te werken

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

 • We bieden je een jaarcontract met kans op verlenging
 • Uren spreken we graag samen met jou af.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

 

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Ben jij benieuwd naar wat jouw toekomstige collega's vertellen over hun werk in de beademingszorg? Je leest hier alle verhalen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Heidi Schulkes (clustermanager) via telefoonnummer
06-15 21 59 71.

 

Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief met CV vóór donderdag 20 januari a.s naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 22.002.
De gesprekken staan gepland op maandag 24 januari.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?