Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Planner

Heb jij graag het stuur in handen?

Ben jij een creatieveling die meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden? Zie jij het als een uitdaging om de meest moeilijke ‘puzzels’ op te lossen en is je dag pas compleet als je teams op de locaties hebt kunnen helpen met de inzet van onze medewerkers? Ons team kan jouw capaciteiten goed gebruiken! 

 

Wat ga je doen?

Je plant (adhoc) de inzet van onze medewerkers binnen de wet en regelgeving, (beleids)kaders, clientvraag/indicatie. Dit doe je door gebruik van ons roosterprogramma en daarnaast sta je in direct contact met de medewerkers. Je monitort deze processen, bewaakt de inzet van medewerkers aan de hand van de jaaruren en stuurt indien nodig bij. Naast de verantwoordelijkheid voor de korte termijnplanning ben je mede verantwoordelijk voor het tijdig publiceren van de roosters. Tevens zorg je er voor dat de locaties op de hoogte gehouden worden van de stand van zaken betreffende de gevraagde diensten.

 

Wie ben jij?

Je werkt in een dynamische omgeving, wat betekent dat je zelden van tevoren weet hoe je werkdag eruit gaat zien. Daarom ben je flexibel, heb je een frisse kijk op zaken en beschik je over een behoorlijke dosis energie. Je krijgt een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en een rol van betekenis spelen in de opbouw en professionalisering in de uitvoering van ons roosterbeleid.  

 • Een afgeronde relevante MBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR of planning.
 • Je hebt kennis van roosterprogramma’s, kent de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en arbeidstijden en weet hoe ze toegepast kunnen worden.
 • Je haalt energie uit het oplossen van personeelsvraagstukken en kunt goed onder druk werken.
 • Je bent accuraat en flexibel en hebt inzicht in de werkprocessen op de locaties.
 • Je bent communicatief vaardig, hebt affiniteit met ICT en hebt een goed analytisch vermogen. omdat je over een groot tijdsbestek aanvragen moet kunnen overzien.
 • Je bent zelfverzekerd, opgeruimd van aard en toe aan een nieuwe stap in je loopbaan.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de VVT zorg.
   

Wat hebben wij jou te bieden?

Je gaat samenwerken met een tiental energieke en betrokken capaciteitsplanners en planners. Daarnaast werk je nauw samen met de clustermanagers en medewerkers van de locaties waarvoor jij de planning verzorgd. Bij ons krijg je ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Samen proberen we de doelen te behalen en nauwe samenwerking is vanzelfsprekend. Je werkt deels op de locaties waarvoor je de planning gaat doen en deels op de locatie van het Planbureau in Zuidhorn.

 • Een jaarcontract (met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd)
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. Wij denken aan een dienstverband van 24 uur per week
 • De functie is ingeschaald in functiegroep FWG 35 van de CAO VVT (maximaal € 2.668,93 per maand bij een fulltime dienstverband)                          
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.

 

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je van maandag t/m vrijdag contact opnemen met Carolien Nijland (Waarnemend clustermanager Planbureau)  via telefoonnummer 06-15197749.

 

Wil je direct solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden om ons te versterken? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Stuur je brief met CV vóór maandag 31 januari a.s. naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl onder vermelding van vacaturenummer 22.003.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?