Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG BetingeStaete Delfzijl

Bezorg jij onze cliënten een glimlach?

Als Verzorgende IG weet jij als geen ander hoe belangrijk warme persoonsgerichte voor jouw cliënten is. Van de dagelijkse routine werkzaamheden tot dat stukje extra aandacht dat je graag geeft om de dag de moeite waard te maken. Samen met jouw team geef je houvast en zekerheid aan onze cliënten. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt in de vorm van een lieve glimlach een schouderklopje of het fijne contact, daar word ook jij blij van!

Voor Zonnehuis BetingeStaete in Delfzijl zoeken wij meerdere nieuwe en flexibele collega’s in de functie van Verzorgende IG!

Wie ben jij?

Als Verzorgende IG bied je jouw cliënten optimale zorg in een vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je komt te werken in een organisatie met hardwerkende collega’s waar de gebaande paden nog lang niet altijd zijn gelegd. Je ziet dit als een uitdaging en staat stevig in je schoenen. De lijnen zijn kort en je durft je collega’s aan te spreken en helpt kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Onze ambitie is een lerende organisatie te zijn, daar lever jij in de praktijk graag een bijdrage aan.

Wat vragen wij?

  • Je bent (bijna) in het bezit van het diploma verzorgende IG
  • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken
  • Je bent flexibel en staat je mannetje!

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens een rooster in alle diensten.

  • Een vast contract behoort tot de mogelijkheden
  • Het gaat om een functie voor 24 tot 28 uur per week
  • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 35 (maximaal € 2.937,68 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik               van de E-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Koop bijvoorbeeld met korting een nieuwe (elektrische) fiets, laptop of tablet. Of ga voordelig fitnessen!

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht.

Meer informatie

Voor meer informatie bel je met Jeena Zigterman (Clustermanager) via telefoonnummer:               06-52 52 05 77.

Wil je direct solliciteren?  

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button. De sluitingsdatum van deze vacature is 31 mei.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?