Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG of Verpleegkundige Revalidatiecentrum

Help jij onze cliënten te revalideren?

Ben jij een deskundige verzorgende IG of verpleegkundige? Heb je affiniteit met revalidatie en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan is het Revalidatiecentrum in Zuidhorn dé werkplek voor jou! Geen dag is hier hetzelfde, de afwisseling maakt de uitdaging!
 

Wie ben jij en wat ga je doen?

Als iemand na een ziekenhuisopname aanvullende zorg en/of behandeling nodig heeft, kan hij of zij in Zuidhorn of Appingedam revalideren. Als verzorgende IG of verpleegkundige ondersteun jij de revalidanten op een professionele wijze bij herstel na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie, ongeval, ziekte of beroerte. Zodat de revalidant na het revalidatietraject weer zo goed en zo snel mogelijk zelfstandig kan functioneren.
 

Dit vragen we van jou

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige (niveau 4)
 • Je levert input voor de zorgkaart van de cliënt
 • Je verricht alle voorkomende (verpleegkundige) werkzaamheden in complexe situaties
 • Je levert een bijdrage aan het gehele revalidatie proces rondom de revalidanten
 • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel inzetbaar

 

Jouw werkdag

Om 7 uur start jouw werkdag op de revalidatie afdeling. Na de overdracht van je collega start je met het maken van een dag planning voor jezelf. De dynamiek op de afdeling vraagt om een continue tijdsbewaking van je taken. De zorg voor jouw cliënten staat uiteraard op één. Daarom ga je als eerste even bij meneer de Jong langs om pijnmedicatie te geven. Hij heeft slecht geslapen vanwege de pijn aan zijn been. De rest van de dienst verzorg je de andere revalidanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan hun revalidatie trajecten, super dankbaar werk! Rond 14.30 uur is het tijd om de overdracht voor je collega die de avond doet voor te bereiden. Met een voldaan gevoel sluit jij je werkdag af!
 

Ons aanbod

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens een rooster in alle diensten en bent flexibel inzetbaar binnen de diverse teams van het revalidatiecentrum in Zuidhorn.

 • Per direct een vast contract
 • Het aantal te werken uren is in overleg met jou 
 • Een salaris volgens de CAO VVT, afhankelijk van je functie. Verzorgende IG: FWG 35 (maximaal € 2.937,68 per maand bij een fulltime dienstverband) Verpleegkundige: FWG 45 (maximaal € 3.471,49 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van         de e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Koop bijvoorbeeld met korting een nieuwe (elektrische) fiets, laptop of tablet. Of ga voordelig fitnessen!
   

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht.

Ben jij benieuwd naar wat jouw toekomstige collega's vertellen over hun werk in Oostergast?        
 Je leest hier alle verhalen.


Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Yolande van Dijken-Schwab op telefoonnummer 06-11810571.


Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?