Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Planner

Heb jij graag de touwtjes in handen?

Ben jij een creatieveling die meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden? Zie jij het als een uitdaging om de meest moeilijke ‘puzzels’ op te lossen en is je dag pas compleet als je teams op de locaties hebt kunnen helpen met de inzet van onze medewerkers? Ons team kan jouw capaciteiten goed gebruiken!
 

Wat ga je doen?

Je plant (adhoc) de inzet van onze medewerkers binnen de wet en regelgeving, (beleids)kaders, clientvraag/indicatie. Dit doe je door middel van ons roosterprogramma en door het directe contact met de medewerkers. Je monitort deze processen, bewaakt de inzet van medewerkers aan de hand van de jaaruren en stuurt indien nodig bij. Naast de verantwoordelijkheid voor de korte termijnplanning ben je mede verantwoordelijk voor het tijdig publiceren van de roosters. Tevens zorg je er voor dat de locaties op de hoogte gehouden worden van de stand van zaken betreffende de gevraagde diensten.
 

Wie ben jij?

Je werkt in een dynamische omgeving, wat betekent dat je zelden van tevoren weet hoe je werkdag eruit gaat zien. Dit geeft jou juist de uitdaging en energie die je nodig hebt in een baan! Daarom ben je flexibel, heb je een frisse kijk op zaken en ben je heel erg proactief. Je krijgt een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en een rol van betekenis spelen in de opbouw en professionalisering in de uitvoering van ons roosterbeleid.  

 • Een afgeronde Mbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR of planning.
 • Je hebt kennis van roosterprogramma’s, kent de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en arbeidstijden en weet hoe ze toegepast kunnen worden.
 • Je haalt energie uit het oplossen van personeelsvraagstukken en je kunt goed onder druk werken.
 • Je bent accuraat en flexibel en hebt inzicht in de werkprocessen op de locaties.
 • Je bent communicatief vaardig, hebt affiniteit met ICT en hebt een goed analytisch vermogen
 • Je bent zelfverzekerd, opgeruimd van aard en toe aan een nieuwe stap in je loopbaan.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de VVT zorg.
   

Wat hebben wij jou te bieden?

Je gaat samenwerken met een tiental energieke en betrokken capaciteitsplanners en planners. Daarnaast werk je nauw samen met de clustermanagers en medewerkers van de locaties waarvoor jij de planning verzorgd. Bij ons krijg je ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Je werkt deels op de locaties waarvoor je de planning gaat doen en deels op de locatie van het Planbureau in Zuidhorn.

 • Een jaarcontract (met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd)
 • Het aantal te werken uren leggen we graag in overleg met jou vast.
 • De functie is ingeschaald in functiegroep FWG 35 van de CAO VVT (maximaal € 2.937,68 per maand bij een fulltime dienstverband)                          
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan
   

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!
 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je van maandag t/m donderdag contact opnemen met Carolien Nijland (Clustermanager) via telefoonnummer 06-151 977 49.
 

Wil je direct solliciteren?  

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag voor vrijdag 15 juli je sollicitatie via onderstaande button.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?