Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG Centrum voor Beademingszorg

Wil jij je graag specialiseren in de beademingszorg?

En ben jij op zoek naar een verdiepingsslag in je werk als verzorgende IG? Geef je daarnaast voorkeur aan een werkplek die je ideaal kan combineren met je gezin dankzij gunstige werktijden en vind je het leuk om in duo’s te werken binnen een groot team?

Dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen. Het Centrum voor Beademingszorg, onderdeel van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn, biedt jou een unieke werkplek waar je jouw kennis en kunde kan door ontwikkelen!

Wie zijn wij?

Het Centrum voor Beademingszorg (CVB) heeft een zorgconcept dat zich richt op een complexe patiëntengroep die invasief of non-invasief beademd wordt. De combinatie van 24-uurs patiëntbewaking, hoog gekwalificeerde medische beademingszorg en –behandeling met maximale inzet op welzijn voor de patiënt levert dit unieke zorgconcept. Ook bieden we een programma om patiënten te ontwennen en te revalideren om van de beademing af te komen (long-covid, dwarslaesies, Guillan Barré). Onderdeel van het centrum is een woonplek voor 8 bewoners met een chronische zorgvraag. Voor deze 8 bewoners zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker.

Wie ben jij?

Een zelfstandige, enthousiaste en ervaren medewerker met hart voor de cliënt. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat. Je hebt samen met je team een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als Verzorgende IG. Daarnaast ben jij natuurlijk in het bezit van een diploma Verzorgende IG ben je een teamplayer en heb je een open en nieuwsgierige houding. Je bent leergierig waardoor je de specifieke beademing technische handelingen door middel van scholing weet eigen te maken. Kortom je hebt zin in een mooie nieuwe kans!

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling en de kans om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten in een enthousiast, betrokken en toegewijd team.

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. We denken aan een contract van rond de 24 uur per week (4 tot 6 uurs diensten zijn ook onderdeel van je rooster)
  • Scholing voor beademingshandelingen via Zonnehuisgroep Noord
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 (maximaal € 2.937,68 per maand bij een fulltime dienstverband)  
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Ben jij benieuwd naar wat jouw toekomstige collega's vertellen over hun werk in de beademingszorg? Je leest hier alle verhalen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met de Clustermanager Paulien Schildkamp (06 - 51 80 13 55) of de coördinerend verpleegkundige (06 - 57 75 02 16).

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button

 

 

 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?