Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG Wijkteams Hoogezand - Sappemeer

Verleen zorg met passie bij Zonnehuis Thuis

In de regio Hoogezand - Sappemeer werken onze collega’s binnen de wijkteams samen aan het verlenen van de beste zorg voor onze cliënten. We geloven in eigen regie, zowel bij onze cliënten als bij jou als medewerker. Als jij in je kracht staat verleen je zorg met passie en dat is precies wat onze cliënten verdienen. Kom jij ons team versterken?
 

Jouw functie

Als Verzorgende IG bied je jouw cliënten optimale zorg in hun eigen vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Jouw collega’s staan niet letterlijk naast je op de werkvloer, dus je staat je mannetje en bent in staat direct en correct te handelen in iedere situatie. Gelukkig kan je altijd (telefonisch) op je collega’s terug vallen mocht dat nodig zijn.

 • Je verleent zorg aan cliënten op basis van in het zorgplan vastgestelde afspraken
 • Je verricht verpleegtechnische handelingen op het niveau van verzorgende niveau 3
 • Je signaleert bijzonderheden, treedt in acute situaties handelend op en waarschuwt de arts
 • Je verzorgt de verslaglegging in het zorgdossier
 • Je neemt actief deel aan overlegsituaties, zoals cliëntbesprekingen en teamvergaderingen
 • Je hebt een actieve en positieve houding en een sterk inlevingsvermogen
   

Dit ben jij

Zelfstandig op pad gaan vind je heerlijk. Je houdt van de vrijheid en afwisseling in jouw functie. Jij hebt een hart voor het vak en begrijpt dat goede zorg meer is dan een takenlijst afwerken. Met oprechte aandacht voor de cliënt maak jij de dag de moeite waard, dat is waar je het voor doet! Verder ben jij:

 • In het bezit van een diploma MBO Verzorgende (IG) niveau 3
 • Bekwaam in de verpleegtechnische handelingen en ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN
 • Bekend met richtlijnen, regels en protocollen ten aanzien van het vakgebied, of in staat je deze vlot eigen te maken en handelt vanuit een methodisch denk- en werkkader
 • Oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht
 • Een sociale persoonlijkheid
 • In het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer
   

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je werkt in een vast team maar bent ook bereid daar waar nodig bij te springen in andere teams in de regio. Je werkt volgens een basisrooster met onregelmatige diensten (ochtend, middag, avond en in de weekenden). We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee!

 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd als blijkt dat we goed bij elkaar passen
 • Een functie tussen de 12 en 24 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 35 (maximaal € 2.937,68 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!
   

Zonnehuis Thuis

Onze wijkteams zijn actief in de regio’s Westerkwartier (Zuidhorn, Grootegast, Leek en Marum), het DAL gebied (Delfzijl, Appingedam en Loppersum) en in de gemeente Midden-Groningen (Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer). We werken persoonsgericht en samen vanuit eigen kracht, waarbij we uitgaan van de eigen kracht van onze cliënten. Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken vraagt een hoge mate van flexibiliteit, (zelf)reflectie en eigenaarschap. Als medewerker krijg jij de kans om je breed te ontplooien en dagen we je uit om mee te denken over en actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van Zonnehuis Thuis.
 

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Bel dan met Hester van Sloten op 06 - 52 79 78 31. Wil je een keer meelopen met een collega van de thuiszorg? Neem ook dan contact op met Hester.
 

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.

 

 

 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?