Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Vakantiemedewerker Fysiotherapeut  Revalidatiecentrum Eemsdelta

Versterk jij tijdelijk ons team van fysiotherapeuten?

Ben jij een fysiotherapeut met affiniteit voor de ouderenzorg en specifiek geriatrische revalidatie zorg? Zou je je kennis graag willen inbrengen, verdiepen en verbreden binnen een team van fysiotherapeuten? En, ben je beschikbaar in de weken 31,32,33 (augustus) en/of 38, 39 (september)? Dan is revalidatiecentrum Eemdelta dé werkplek voor jou! Wij zoeken in de vakantieperiode een enthousiaste en flexibele fysiotherapeut!

 

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut verricht je diagnostiek en behandeling ten behoeve van cliënten van Revalidatiecentrum Eemsdelta in Delfzijl, waarbij je werkzaam bent op binnen de geriatrische revalidatie zorg.

Daarnaast ziet jouw rol in het team van fysiotherapie er als volgt uit:

 • Je onderzoekt, behandelt en begeleidt zelfstandig zorgvragers van de geriatrische revalidatie zorg
 • Je levert een bijdrage aan de multidisciplinaire afstemming, zoals het multidisciplinaire overleg en de verslaglegging in het digitale dossier;
 • Je informeert, instrueert een adviseert zorgverleners, zorgvragers en mantelzorgers;
 • Je verstrekt loophulpmiddelen en biedt begeleiding daarbij;

 

Wat vragen wij?

 • Je hebt de HBO opleiding Fysiotherapie succesvol afgerond en je staat ingeschreven in het BIG register en het kwaliteitsregister fysiotherapie;
 • Je bent in staat om in teamverband en multidisciplinair te werken;
 • Je kunt zowel individueel als in groepsverband behandelen;

 

Revalidatiecentrum Eemsdelta

Als iemand na een ziekenhuisopname revalidatie nodig heeft, kan hij of zij binnen Zonnehuisgroep Noord en De Hoven in Zuidhorn, Winsum of in Delfzijl revalideren. De geriatrische revalidatie in de regio Delfzijl wordt in samenwerking tussen De Hoven en Zonnehuisgroep Noord in revalidatiecentrum Eemsdelta georganiseerd. Het streven is om in verdere samenwerking met huisartsen, behandelaren vanuit Zonnehuisgroep Noord en De Hoven, maar ook andere organisaties zoals Lentis, een geriatrisch expertisecentrum te ontwikkelen. Het doel van de samenwerking is kwalitatief hoogwaardige geriatrische revalidatie beschikbaar te houden voor de regio. Daarnaast willen wij de specialistische en geriatrische kennis en expertise beter beschikbaar stellen voor zowel de 1e als de 2e lijn.

 

Ons aanbod

Een plezierige werkomgeving in team van energieke en betrokken collega’s. We bieden je een vakantiebaan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst
 • In de weken 31,32,33 22 uur per week
 • In de weken 38 en 39 14 uur per weer
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 55 (maximaal € 4.286,78 bruto per maand op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband
 • Je treedt in dienst bij Zonnehuisgroep Noord

 

Meer informatie

Neem contact op met Janca van Dijk (hoofd behandeldienst) via telefoonnummer 06 278 473 56 of met Petra Wiegman (fysiotherapeut) via telefoonnummer 06 550 044 38.

 

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button. De sluitingsdatum van deze vacature is 1 juli.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?