Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG | Nachtdienst | Zuidhorn

Bezorg jij onze cliënten een goede nachtrust?

Werk jij graag in de nacht en wil je een steentje bijdragen aan een goede nachtrust voor onze cliënten? Dan verwelkomen we je graag bij onze zorgteams van Zonnehuis Oostergast!

Als zorgmedewerker weet jij als geen ander hoe belangrijk jouw zorgverlening voor jouw cliënten is. Van de dagelijkse routine werkzaamheden tot dat stukje extra aandacht dat je graag geeft om voor hen de dag de moeite waard te maken. Samen met jouw team geef je houvast en zekerheid aan onze cliënten. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt in de vorm van een lieve glimlach een schouderklopje of het fijne contact, daar word ook jij blij van!

Voor diverse zorgteams van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn hebben wij volop ruimte voor collega’s die weten wat er nodig is om onze cliënten een goede nachtrust te bezorgen. Word jij ons nieuwe zonnetje in huis?
 

Wie ben jij?

Als Verzorgende IG bied je jouw cliënten optimale zorg. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je komt te werken in een organisatie met leuke collega’s waar de gebaande paden nog lang niet altijd zijn gelegd. Je ziet dit als een uitdaging en staat stevig in je schoenen. De lijnen zijn kort, je durft je collega’s aan te spreken en helpt om kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Onze ambitie is een lerende organisatie te zijn; daar lever jij in de praktijk graag een bijdrage aan.
 

Wat vragen wij?

 • Je bent (bijna) in het bezit van het diploma verzorgende IG
 • Je beschikt bij voorkeur over enige jaren ervaring in de zorg
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken
 • Je bent flexibel en staat je mannetje!
   

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.
 

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennis en ontwikkeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Daarnaast bieden we jou:

 • Per direct een vast contract
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg vast, geef jij aan hoeveel je wilt werken?
 • Een salaris volgens de CAO VVT: Verzorgende IG FWG 35 (maximaal € 3177,10 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van onze    E-academy
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

Ben jij benieuwd naar wat jouw toekomstige collega's vertellen over hun werk in Oostergast?           Je leest hier alle verhalen.
 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Henriëtte van Lingen, te bereiken op telefoonnummer
06-13772816.
 

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.

 

 

 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

 

 

Liever flexibel aan de slag?