Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Diëtist

Word jij onze nieuwe expert?

Voor Zonnehuis Experts, dé behandeldienst van Zonnehuisgroep Noord, zoeken wij, bij voorkeur per direct een diëtist. Ben jij net afgestudeerd als diëtist en heb je nog geen plannen voor de zomer? Kom dan bij ons wat werkervaring opdoen!

 

Wat ga je doen?

Je geeft voedings- en dieetadviezen aan cliënten van zowel binnen als buiten de organisatie, op verwijzing van de medisch specialist. Je bent breed inzetbaar en voornamelijk werkzaam voor de Geriatrische Revalidatie in Zuidhorn. Belangrijke taken daarbij zijn het verrichten van diëtetisch onderzoek, het stellen van een diëtetische diagnose, het opstellen van een behandelplan en het motiveren en begeleiden van cliënten. Je werkt zelfstandig op een aantal locaties in de regio vanuit ons behandelcentrum in Zuidhorn, maar maakt organisatie breed onderdeel uit van een team van 4 diëtisten die werkzaam zijn voor andere locaties van Zonnehuisgroep Noord.

 • Je hebt inzicht in de relatie tussen ziekte, voeding en medicatie.
 • Je kunt voeding gerelateerde afwijkingen en problemen signaleren en hiernaar handelen
 • Je kunt zelfstandig een diëtetische diagnose stellen en behandelen.
 • Je bepaalt mede multidisciplinaire behandeldoelen en stelt deze zo nodig bij.

 

Dit ben jij

Wij zoeken niet zomaar een collega, maar iemand die zelfstandig, flexibel, leergierig en vooral initiatiefrijk is. Je ziet het werk liggen en wil net als wij groeien in ons vak. Steeds beter worden en nog meer cliënten een waardevolle (oude) dag bieden. Je bent gedreven in het onderhouden en opbouwen van een netwerk van verwijzers en schrikt er niet voor terug nieuwe kansen te creëren en hier vervolgens invulling aan te geven.

 

Verder vinden wij dit belangrijk:

 • Je bent (net) in het bezit van het diploma HBO Voeding en Diëtetiek en een geldige registratie in het kwaliteitsregister voor paramedici
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg, specifieke ervaring met geriatrische revalidatie, somatiek en psychogeriatrie is een pré
 • Je bent bij voorkeur Parkinson-diëtist
 • Je hebt goede computervaardigheden

 

Wat bieden wij jou?

Een vertrouwde werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

 • Een tijdelijk dienstverband van 12 uur per week
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT, FWG 50 (maximaal € 3.942,98 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan

 

Wie zijn wij? 

Zonnehuisgroep Noord biedt met ca. 1700 medewerkers voornamelijk zorg aan ouderen en tevens specialistische zorg zoals gerontopsychiatrie, chronische beademing, niet-aangeboren hersenletsel, geriatrische revalidatiezorg en psychogeriatrie.  

Zonnehuis Experts is de behandeldienst en werkt, met 70 behandelaren, vanuit twee regionale behandelcentra in de provincie Groningen, Zuidhorn en Delfzijl. Met een grote diversiteit aan specialisten en multidisciplinaire samenwerking sluiten we zo goed mogelijk aan op de zorgbehoefte en wensen van onze cliënten. 

Ons team is ambitieus, zo werken we samen aan innovatie en ontwikkeling om de kwaliteit van onze zorg en behandeling steeds beter te maken. Vanuit de zorgvraag zijn wij een verbindende schakel in de zorgketen en bundelen de krachten waar nodig. Samen organiseren we de zorg om –toekomstige- cliënten heen, zoveel mogelijk in de buurt. Op deze manier houden we de zorg in de provincie Groningen beschikbaar en toegankelijk.   

Tevens zijn wij aangesloten bij UNO UMCG en nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek.  

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Charlotte Mennenga (Diëtist) op telefoonnummer 06- 519 494 95 of met Mirjam Wijma (Consulent behandeldienst) op telefoonnummer 06- 317 708 53.

Wil je direct solliciteren? Wij ontvangen je sollicitatie graag via onderstaande button. De sluitingsdatum van de vacature is 2 juli en de gesprekken staan gepland op 7 juli.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?