Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Adviseur Kwaliteit

Sta jij achter onze visie om de beste kwaliteit en veiligheid van zorg aan onze cliënten te bieden?

Ben jij gedreven om de kwaliteit van zorg voor onze cliënten continu te verbeteren en zorgmedewerkers hierbij te ondersteunen? Ben je een verbinder en kun je goed meedenken over zorginhoudelijk beleid en zorgprocessen? Treed jij graag op als projectlid? Wie weet is deze baan dan iets voor jou!

 

Dit ga je doen

Je bent verbonden aan een aantal locaties binnen Zonnehuisgroep Noord en neemt daar deel aan het kwaliteitsteam. Samen met de zorgmedewerkers en andere disciplines ben je continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg op de betreffende locatie of afdeling. Met je collega’s van de andere vakgebieden (facilitair, financieel en P&O) adviseer en ondersteun je de clustermanager van de locatie over diverse vraagstukken en ontwikkelingen op de korte en lange termijn. Ons streven is de locaties zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren, zodat zij zich kunnen richten op het bieden van de best mogelijke zorg aan onze cliënten. Samen met je collega’s van kwaliteit toets je beleidstukken en processen aan wettelijke kaders en pas je deze aan waar nodig. Indien nodig neem je deel aan projecten als projectlid.

 

Dit ben jij

 • HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld HBO verpleegkunde of bedrijfskunde).
 • Kennis van en ervaring met adviseren, procesmatig werken, beleid en kwaliteitssystemen in de zorg.
 • Je hebt een drive om te (helpen) verbeteren.
 • Je werkt proactief, bent een toegankelijke persoonlijkheid en verbinder en voelt goed aan wat er nodig is om zaken in beweging te krijgen.
 • Je gaat voor (gezamenlijk) resultaat.

 

Jouw werkplek

Je maakt onderdeel uit van de afdeling kwaliteit en gaat nauw samenwerken met een team van zes collega’s. Jouw thuisbasis is het centraal bureau in Zuidhorn en daarnaast ben je ook regelmatig op de locaties waar je aan verbonden bent.

 

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een team van energieke en betrokken collega’s. Bij ons krijg je ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Samen proberen we de doelen te behalen en nauwe samenwerking is vanzelfsprekend.

 • De functie is ter vervanging bij zwangerschapsverlof en voor in ieder geval de duur van een half jaar. Verlenging voor een aantal uren na dit half jaar wordt niet uitgesloten.
 • Het aantal te werken uren stellen we in overleg met jou vast, wij denken aan een dienstverband van 28 uur tot 36 uur per week.
 • We bieden een salaris volgens de CAO VVT, passend bij de werkervaring FWG 50 (maximaal   € 3.942,98 bij een fulltime dienstverband).
 • We bieden diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering.
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

 

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anke Huitsing, telefoonnummer 06 – 527 978 19.

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? Wij ontvangen je sollicitatie graag via onderstaande button. De sluitingsdatum van de vacature is 4 juli en de gesprekken staan gepland op vrijdag 8 juli in Zuidhorn of online. Interne kandidaat gaat bij gelijke geschiktheid voor.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?