Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Fysiotherapeut

Versterk jij ons team?

We zoeken per direct een enthousiaste fysiotherapeut. Ben jij die enthousiaste fysiotherapeut met ervaring in de ouderenzorg? En wil jij je kennis inbrengen binnen een fysiotherapeuten team, in de ouderenzorg? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut verricht je diagnostiek en behandeling ten behoeve van cliënten van Zonnehuisgroep Noord. Op de locaties in de regio Eemsdelta en Zuidhorn begeleid je ouderen met somatische en/of psychogeriatrische problematiek en cliënten (met name ouderen) in de 1e lijn.

Daarnaast ziet jouw rol in het team van fysiotherapie er als volgt uit:

  • Je onderzoekt, behandelt en begeleidt zelfstandig zorgvragers uit de verschillende doelgroepen;
  • Je levert een bijdrage aan de verslaglegging in het digitale dossier;
  • Je verstrekt loophulpmiddelen en biedt begeleiding daarbij;
  • Je onderzoekt, behandelt en begeleidt cliënten in de 1e lijn.

Wat vragen wij?

  • Je hebt de hbo opleiding Fysiotherapie succesvol afgerond en je staat ingeschreven in het BIG register en het kwaliteitsregister fysiotherapie;
  •  Je bent in staat om in teamverband en multidisciplinair te werken;
  • Je beschikt bij voorkeur over enige ervaring in de ouderenzorg met betrekking tot WLZ,     affiniteit met de doelgroep is een must.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.

Wat bieden wij jou?

We bieden een uitdagende baan met veel afwisseling. Je zult werkzaam zijn op de diverse locaties van Zonnehuisgroep Noord in de regio Eemsdelta en Zuidhorn. Standplaats is in overleg.

  • Een functie van 20 - 24 uur per week
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 55 (maximaal € 4.426,10 bij een fulltime dienstverband) en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.

Meer informatie

Neem contact op met Theo Hoekstra (fysiotherapeut) via telefoonnummer 06 - 20 33 58 19 of Ilona Vlap (fysiotherapeut) via telefoonnummer 06 - 82 33 53 79.

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button. 

 

 


Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Liever flexibel aan de slag?