Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Projectleider digitaal aftekenen medicatie en zorgalarmering

Hou jij van een uitdaging? Dan zoeken wij jou! 

 

Heb jij altijd willen onderzoeken welke kwaliteiten jij als (zorg)medewerker hebt? En wil jij je ontwikkeling een boost geven met het succesvol afronden van de implementatie van onze projecten? Zoals het digitaal aftekenen van medicatie en het vernieuwen van zorgalarmering? 
Lees dan snel verder! 

 

Wat ga je doen? 

Je zorgt dat zorgprofessionals digitaal aftekenen van medicatie makkelijk en veilig in gebruik kunnen nemen binnen het medicatieproces.

Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van zorgalarmering op onze intramurale locaties en werkt hierbij nauw samen met de clustermanager en werkgroepen op locatie, leveranciers, programmamanager ICT en de projectleiders verantwoordelijk voor telefonie en vernieuwing van het internet netwerk. Jullie zorgen er samen voor dat cliënten en zorgprofessionals het gebruik van de aangeboden oplossing ervaren als prettig en veilig.  

Je zorgt ervoor dat de doelstellingen en de afspraken uit de vastgestelde projectplannen worden bereikt en dat de werkzaamheden volgens planning en afspraak verlopen. Je bewaakt het proces, de kwaliteit en zorgt ervoor dat het budget niet wordt overschreden. Je houdt de stakeholders op de hoogte over de voortgang van de projecten. Taken die je gaat doen zijn o.a.: 

 • De implementatie, administratie en uitvoering van de activiteiten projecten digitaal aftekenen medicatie (Medimo) en zorgalarmering; 
 • Plannen en organiseren scholing van medewerkers; 
 • Communicatie met de verschillende stakeholders; 
 • Je zorgt voor een goede voorbereiding, uitvoering, samenwerking, oplevering in de lijn en een succesvolle afronding van de projecten.

 

Wie ben jij? 

Je overziet de verschillende fases van een project. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en gaat een uitdaging niet uit de weg! Ook kun je omgaan met deadlines. Je bent stressbestendig en denkt in oplossingen. Je zorgt voor draagvlak, voert uit en zoekt de samenwerking waar nodig zodat de implementatie digitaal aftekenen en zorgalarmering efficiënt verloopt. 

 

Wat vragen wij?  

 • Je hebt minimaal HBO opleidingsniveau
 • Je hebt kennis van en ervaring met digitaliseren
 • Je hebt een pragmatische en resultaatgerichte instelling, bent een kei in organiseren en zorgt dat de dingen gebeuren
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt gevoel voor wat er nodig is om nieuwe werkwijzen werkend te krijgen 
 • Je kunt goed overzicht bewaren, werkt georganiseerd en hebt oog voor detail
 • Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs B
 • Je kunt een VOG (verklaring omtrent gedrag) overhandigen

 

Wat bieden wij jou? 

 • We bieden je een jaarcontract voor 20 uur per week  
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT, FWG 55 (maximaal € 4.426,10 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)  
 • Reiskostenvergoeding volgens de cao VVT
 • Een plezierige werkomgeving in een dynamische organisatie 
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen

 

Jouw werkplek

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij, binnen je team, je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht! Als Projectleider digitaal aftekenen en zorgalarmering wordt het Centraal Bureau in Zuidhorn jouw standplaats.

 

Meer informatie

Mocht je aanvullende vragen hebben, neem dan contact op met Anita Meijer (Coördinerend strategisch adviseur ICT) via 06 - 31 77 08 70.

 

Wil je direct solliciteren?  

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief vóór 22 augustus via onze button. De gesprekken vinden plaats op 29 en 30 augustus as. Let op: interne medewerkers dienen te solliciteren via de intranet vacaturepagina.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?