Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige Zonnehuis de Hoorn

Bezorg jij onze cliënten een glimlach? 

Als verpleegkundige weet jij als geen ander hoe belangrijk warme persoonsgerichte voor jouw cliënten is. Van de dagelijkse routine werkzaamheden tot dat stukje extra aandacht dat je graag geeft om de dag de moeite waard te maken. Samen met jouw team geef je houvast en zekerheid aan onze cliënten. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt in de vorm van een lieve glimlach een schouderklopje of het fijne contact, daar word ook jij blij van! 

Voor onze spiksplinternieuwe locatie Zonnehuis De Hoorn in Marum, die in mei 2022 net is geopend, zoeken wij een nieuwe collega. Word jij ons nieuwe zonnetje in huis? 
 

Wie ben jij?

Als Verpleegkundige bied je jouw cliënten optimale zorg in een vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je komt te werken in een organisatie met hardwerkende collega’s waar de gebaande paden nog lang niet altijd zijn gelegd. Je ziet dit als een uitdaging en staat stevig in je schoenen.

De lijnen zijn kort en je durft je collega’s aan te spreken en helpt kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige. Onze ambitie is een lerende organisatie te zijn, daar lever jij in de praktijk graag een bijdrage aan. 
 

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma MBO-V een gelijkwaardig diploma, of bent bijna klaar met de opleiding en sluit deze op korte termijn succesvol af 
 • Je verricht alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden
 • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een flexibele instelling en een open houding
 • Samenwerken in teamverband staat bij jou voorop
 • Er is ruimte voor ambitie om door te groeien naar verpleegkundige met coördinerende taken
   

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt.  

We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens een rooster in alle diensten. 

 • Je krijgt per direct een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast. Wij denken aan een dienstverband van 24 - 28 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.471,49 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of koop je liever een laptop of een tablet met korting? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!
   

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht.
 

Jouw werkplek

Zonnehuis De Hoorn is sterk geworteld in de streek. Veel bewoners kennen elkaar van vroeger en dat waarderen ze. Als verpleegkundige speel je moeiteloos in op de grote saamhorigheid die er is. Jij verleent namelijk zorg op maat waarbij de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie over zijn of haar leven behoudt. In mei 2022 is de nieuwe locatie De Hoorn opgeleverd, met 66 zorgstudio’s verdeeld over 6 afdelingen met gekoppelde huiskamers. Voorzien van alle gemakken en comfort.
 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Carolien Nijland (clustermanager) via telefoonnummer
06 - 15 19 77 49.
 

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.
 

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?