Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Bewegingstherapeut Zonnehuisgroep Noord

Samen bewegen met plezier! 
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste bewegingstherapeut. Ben jij die enthousiaste bewegingstherapeut met ervaring in de ouderenzorg? En wil jij je kennis inbrengen binnen een multidisciplinair team? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Als bewegingstherapeut zorg jij ervoor dat onze cliënten weer mobiel worden of blijven door sport- en bewegingsactiviteiten aan te bieden. Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert onze cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Daarbij werk je intensief samen met familie, verwijzers én collega’s van andere disciplines binnen Eemsdelta en lever je een bijdrage aan de verslaglegging in het digitale dossier. Ieder cliënt is uniek, je kijkt wat de cliënt ondanks haar/zijn beperkingen nog kan en biedt op maat gemaakte bewegingsactiviteiten aan.

 

Dit ben jij

Je hebt kunnen lezen dat we niet zomaar een collega zoeken, maar iemand die zelfstandig kan werken en onze cliënten stimuleert, motiveert en enthousiasmeert. Je ziet het werk liggen en wil net als wij groeien in ons vak. Steeds beter worden en nog meer cliënten een waardevolle (oude) dag bieden. Verder vinden wij dit belangrijk:

  • Je bent in het bezit van een diploma sport en bewegen of CIOS (richting bewegingsagogie).
  • Je hebt affiniteit met de behandeling van mensen met diverse hulpvragen van een of meerdere afdelingen binnen Zonnehuisgroep Noord, zoals: revalidatie van ouderen (CVA, orthopedie, NAH) (bewoners van de afdeling beademing ) (bewoners van de kleinschalige woonvormen voor psychogeriatrische, geronto-psychiatrie en NAH) (cliënten met somatische hulpvragen) (Je bent bevoegd om cliënten te begeleiden bij zwemmen) Het is een pré als je ervaring hebt in RGM 
  • Je bent beschikbaar op werkdagen (maandag t/m vrijdag), maar ook op zaterdag
  • Je kunt zelfstandig werken in een multidisciplinaire setting
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto 
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Expertise centrum Eemsdelta. Een zorgorganisatie die innovatief is en over haar eigen grenzen heen kijkt. In de regio Oost-Groningen bevindt zich het Expertisecentrum Eemsdelta. Zonnehuisgroep Noord werkt samen met andere zorgaanbieders in de regio aan het realiseren van één innovatief behandelcentrum voor ouderen: Expertisecentrum Eemsdelta. Als bewegingstherapeut ben jij intensief betrokken bij dit project.

 

Wat bieden wij jou?

Een vertrouwde werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

  • Wij zoeken een collega voor 16-18 uur voor de duur van een jaar met kans op verlenging.  Jouw thuisbasis is (vooralsnog) Zonnehuis locatie Revalidatie Centrum Eemsdelta (Appingedam/ Delfzijl) maar je kunt ook op andere locaties van Zonnehuisgroep Noord ingezet worden. Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT, (FWG 45, maximaal € 3,471.49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je met Trea van der Schaaf, bewegingstherapeut op telefoonnummer 0594-508576, bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag of met Mirjam Wijma, consulent behandeldienst op telefoonnummer 06-31770853
 

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie voor dinsdag 27 september as. via onderstaande button.  

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?