Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Adviseur leren en ontwikkelen

Kom jij ons team leren en ontwikkelen versterken? 

Zonnehuisgroep Noord bouwt aan een lerende cultuur. Ons team leren en ontwikkelen draagt daaraan bij door het ontwikkelen van een samenhangend beleid en een breed palet van leerlijnen en -vormen on- en off-the-job. Uiteraard doen we dit in nauwe verbinding met mensen in de organisatie. Ben jij die opleidingsprofessional die hieraan een bijdrage kan en wil leveren? Dan zoeken we jou! 

Wat ga je doen 

Je werkt in deze functie nauw samen met twee adviseurs leren en ontwikkelen en de P&O administratie. Je maakt onderdeel uit van het grotere P&O beleid en advies team. 

In grote lijnen ziet jouw functie zien er als volgt uit: 

 • Je ontwikkelt verschillende leertrajecten, o.a. vanuit het scholingsjaarplan. Je adviseert daarbij over inhoud, vorm en effectiviteit van het leren. Je maakt afspraken met externe leerpartners, zorgt dat afspraken worden uitgevoerd en evalueert de opbrengsten van leertrajecten. 
 • Je levert een bijdrage in de uitvoering van de BOL- en BBL trajecten, zowel in het kader van interne loopbaan als zij-instroom. Je zorgt daarbij voor aansluiting van de inhoud van de scholing bij de visie van Zonnehuisgroep Noord , borgt een succesvolle leeromgeving in de leerteams (o.a. door intervisie en begeleiding van leercoaches), je houdt contact met scholen en interne specialisten die aan de opleiding bijdragen en komt met voorstellen voor verbetering. 
 • Je zorg voor processen en instrumenten, zoals ons leerplatform, die leren leuk en makkelijk maken. Je denkt mee in het stimuleren van het gebruik en optimaliseren van de online omgeving. 
 • Je onderhoudt contact met scholen en andere externe opleidingspartners. Je neemt deel aan externe werkgroepen gericht op leren en ontwikkelen en zoekt de samenwerking op met collega instellingen in de regio. 
 • Als opleidingsspecialist ben je sparringpartner voor management en collega adviseurs. 

Wie ben jij? 

Als adviseur leren en ontwikkelen bieden we je een dynamisch werkomgeving en de ruimte om zelf mede vorm en inhoud aan de functie te geven. Hier passen volgens ons de volgende competenties bij.  

 • Om succesvol te kunnen zijn in deze rol beschik je over een afgeronde opleiding op HBO niveau (bijvoorbeeld Human Resources). Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie. 
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.   
 • Je bent ondernemend en neemt graag het initiatief om zaken te realiseren. Je zorgt dat de dingen gebeuren en stroopt waar nodig zelf de mouwen op. 
 • Je bent een verbinder en samenwerker en staat stevig in je schoenen. 

Over ons 

Zonnehuisgroep Noord biedt met 1600 medewerkers zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan 1500 mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen. 

Dit hebben wij te bieden 

Een plezierige werkomgeving in een organisatie die volop in beweging is. Een positie die je samen met je collega’s van facilitair gaat ontwikkelen. 

 • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen 
 • Het aantal te werken uren bedraagt 24 uur 
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 50 (maximaal € 3.942,98) bruto per maand op fulltime basis) afhankelijk van je werkervaring                                                                                              
 • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden 
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn 
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan

Meer informatie en solliciteren 

Voor meer informatie bel je met de collega adviseurs leren en ontwikkelen: Sanne Tammenga (06 - 36 14 51 43) of Anouk Wilting (06 - 57 28 35 97). 

Wil je direct solliciteren? 

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie vóór 30 september as. via onderstaande button.

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?