Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Medewerker P&O

Kom jij ons P&O team versterken?

Lever je graag een bijdrage aan de optimalisering van onze P&O dienstverlening? Ben jij die ervaren P&O-er die warm wordt van een super dienstverlening aan medewerkers en leidinggevenden? Hou je er van om je zaakjes op orde te brengen en te houden en lever je graag een bijdrage aan een collegiaal team? Lees dan wat wij te bieden hebben! Ter vervanging van een collega die van haar pensioen gaat genieten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.  

Wat ga je doen? 

Je draait mee in het rooster van onze 1e lijn Servicedesk en bent in die hoedanigheid vraagbaak voor collega’s uit de hele organisatie over wettelijke en interne regelingen en toepassing van de CAO. 

Je bent met jouw collega’s verantwoordelijk voor een vloeiende P&O administratie op het gebied van in- door- en uitstroom. Ook pas je regelingen toe, zoals die op het gebied van ouderschapsverlof en balansbudget.   

Je denkt mee in het vormgeven van nieuwe of gewijzigde regelgeving en verbeteren van onze systemen en processen en helpt bij de uitwerking en implementatie ervan.  

Jouw werkplek 

Je maakt onderdeel uit van de afdeling P&O. Binnen de afdeling ga je nauw samenwerken met een team van 11 collega’s van de P&O administratie. Daarnaast werken er binnen de afdeling nog verschillende adviseurs. Samen werken we aan de totstandkoming van ons P&O beleid en de uitvoering daarvan. Ons streven is de diverse locaties van Zonnehuisgroep Noord zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren zodat zij zich kunnen richten op het bieden van de best mogelijke zorg aan onze cliënten. 

Wie ben jij? 

In onze dynamische werkomgeving is het belangrijk dat je goed kunt plannen en organiseren, administratief sterk bent en de juiste prioriteiten weet te stellen. Jouw kracht ligt in het nauw samenwerken met onze adviseurs en locaties. Met jouw vooruitziende blik ben je ze altijd net een stapje voor. Je bent zeer klantgericht en kunt probleemloos verschillende werkzaamheden combineren.  

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau bij voorkeur richting P&O 
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie  
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met AFAS 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent dienstverlenend ingesteld. Je ziet kansen voor verbetering en bent in staat die te realiseren. 
 • Je bent efficiënt, houdt overzicht en kunt goed plannen en organiseren.  
 • Je hebt integriteit hoog in het vaandel staan. 
 • Je bent collegiaal, steekt graag een handje toe als dat nodig is en brengt een goede dosis humor en relativeringsvermogen mee. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Een plezierige werkomgeving in een gezellig team en informele organisatie. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Jouw thuisbasis wordt het centraal bureau in Zuidhorn. Na de inwerkperiode behoort (gedeeltelijk) thuis werken ook tot de mogelijkheden. 

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband 
 • Een dienstverband tussen de 24 en 28 uur per week 
 • De functie is ingeschaald in functiegroep FWG 40 van de CAO VVT, dit is maximaal      
  € 3.159,64 bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week) 
 • We bieden diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden 
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Korting op een nieuwe (elektrische) fiets, een laptop of tablet of liever voordelig fitnessen? Wij bieden je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden! 

Wie zijn wij? 

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht! 

Meer informatie 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisa Hoes, telefoonnummer 06 - 82 33 55 35 of met Anna Boomsma, telefoonnummer 06 - 31 77 08 40.  

Wil je direct solliciteren? 

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.  

Donderdag 6 oktober staat gereserveerd voor de gesprekken. De sluitingsdatum van deze vacature is maandag 3 oktober. 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?