Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige Zonnehuis Ufkenshuis

Ga jij deze uitdaging aan?

Ben jij een deskundig Verpleegkundige en zoek je een nieuwe werkplek? Wij bieden jou een nieuwe uitdaging! In Zonnehuis Ufkenshuis wonen cliënten die verzekerd willen zijn van een veilige leefomgeving en 24-uurs zorg. Gezelligheid staat hier voorop! Jij daagt bewoners uit in wat ze nog wel kunnen en biedt ondersteuning bij wat zij zelf niet (meer) kunnen.
 

Wie ben jij?

Als verpleegkundige heb je een verantwoordelijke functie. Je bent zichtbaar voor onze cliënten en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Jij durft kwaliteits verbeteringen door te voeren en krijgt je collega’s hierin mee. Je hebt een duidelijke visie op persoonsgerichte zorg. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als verpleegkundige.

Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat.

"Wij kunnen je vertellen hoe fijn het is om te werken in Zonnehuis Ufkenshuis. De combinatie tussen intensieve lichamelijke zorg en gedragsproblematiek maakt onze baan erg afwisselend. Dankzij de vriendelijke en gezellige bewoners en ons hechte team gaan wij elke dag met plezier naar mijn werk. Als team zijn we er voor elkaar en streven we gezamenlijk naar behouden of verbeteren van kwaliteit van leven. We sluiten zoveel mogelijk aan op wat cliënten zelf graag willen, eigen regie vinden we belangrijk. Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor!"

Frida Noordman & Henriët Wubs | Verzorgenden IG
 

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma MBO-V, een gelijkwaardig diploma of bent bijna klaar met de opleiding en sluit deze op korte termijn succesvol af
 • Je verricht alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden
 • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een flexibele instelling en een open houding
 • Samenwerken in teamverband staat bij jou voorop


Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien (bijvoorbeeld in de vorm van triage scholingen). Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

 • Een vast dienstverband
 • Wij denken aan een contract voor 24 uur per week, uren zijn in overleg, geef gerust jouw voorkeuren aan!
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.362,22) per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!
   

Wie zijn wij?

Zonnehuis Ufkenshuis is sterk geworteld in de streek. Veel bewoners kennen elkaar van vroeger en dat waarderen ze. Als begeleider speel je moeiteloos in op de grote saamhorigheid die er is. Jij verleent namelijk begeleiding op maat waarbij de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie over zijn of haar leven behoudt.

Een aantal van onze cliënten krijgen zorg met behandeling, dat betekent dat ze behandeling en begeleiding krijgen van de Specialist Ouderengeneeskunde/Verpleegkundig Specialist en/of Praktijkverpleegkundige. Ook zijn er behandelaren die zo nodig ingezet kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan een Fysiotherapeut of Logopedist. Verder werken we ook samen met huisartsen uit de omgeving. Ons team bestaat uit Zorgassistenten, Helpenden, Verzorgenden (IG), Verpleegkundigen en een Bewegingsagoog.
 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Carolien Nijland (clustermanager) via telefoonnummer
06-15197749.
 

Wil je direct solliciteren?

Ben jij de verpleegkundige die ook elke dag de moeite waard wil maken voor onze cliënten? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren op deze functie!

Stuur je brief met CV via onderstaande button.

 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?