Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Geestelijk verzorger Zonnehuis Experts

Kom jij ons team van zorgexperts versterken?

De behandeldienst van Zonnehuisgroep Noord zoekt voor een termijn 6 maanden, van januari tot juli 2023, een geestelijk verzorger voor 16 tot 20 uur per week die zijn of haar kennis wil inzetten op de diverse locaties in de provincie Groningen.
 

Wat ga je doen?

Als geestelijk verzorger bied je begeleiding en ondersteuning op het gebied van zin- en betekenisgeving en op basis van de geloofs- of levensovertuiging van de individuele cliënt en/of diens naasten.

 • Je begeleidt cliënten en/of diens naasten in de laatste fase van het leven, desgewenst met rituelen.
 • Je ondersteunt medewerkers op het gebied van zingeving, levensbeschouwing en ethiek en geeft scholing op deze gebieden.
 • Je bent onderdeel van de vakgroep geestelijke verzorging (2 medewerkers) en geeft mede vorm aan de visie, beleid en doelen van de vakgroep.
   

Profiel

 • Je bent in het bezit van een (WO) diploma geestelijke verzorging en hebt affiniteit en ervaring met het werken met ouderen, bij voorkeur als geestelijk verzorger in een instelling
 • Je bent lid van de VGVZ en geregistreerd in het kwaliteitsregister (SKGV)
 • Je beschikt over kennis op het gebied van zorgethiek en hebt bij voorkeur een opleiding tot gespreksleider moreel beraad gevolgd
 • Je hebt een duidelijke visie op geestelijke verzorging, weet deze helder te communiceren en bent innovatief in het handen en voeten geven aan deze visie
 • Je bent pro actief en ziet kansen voor verdere ontwikkeling van de geestelijke verzorging
 • Je bent in staat prioriteiten te stellen
 • Je hebt een open houding, bent flexibel en zoekt samenwerking
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto
   

Wij bieden

Een boeiende werkomgeving in een organisatie die werkt in een groot deel van de provincie Groningen. Jouw thuisbasis wordt Zonnehuis Experts in Zuidhorn; je werkt, in afstemming met jouw collega, op diverse locaties van Zonnehuisgroep Noord in de provincie Groningen.

 • Een contract van 16 tot 20 uur per week voor een periode van 6 maanden. 1 januari t/m 30 juni 2023.
 • Een salaris volgens de CAO VVT (FWG 65, max. €5.752,21 bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op een sportschool abonnement of een elektrische fiets.
   

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.

Het team van Zonnehuis Experts bestaat uit artsen, verpleegkundig specialisten, diëtisten, bewegings-,ergo-, fysio- en muziektherapeuten, psychologen, logopedisten, maatschappelijk werkers en geestelijk verzorgers. De kracht van Zonnehuis Experts is de multidisciplinaire samenwerking.
 

Meer informatie

Voor meer informatie bel of mail je met Job-Jan ten Horn (geestelijk verzorger) via telefoonnummer 06 317 70 876 dit kan ook via de mail j.t.horn@zonnehuisgroepnoord.nl. Of met Mirjam Wijma-Groenewegen (consulent behandeldienst) via telefoonnummer 06 317 70 853 dit kan ook via de mail m.wijma@zonnehuisgroepnoord.nl.

 

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button voor maandag 24 oktober. De gesprekken vinden plaats in week 44

 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?