Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Logopedist

Ben jij een vakbekwaam en betrokken Logopedist?

Wil jij een logopedische bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van kwetsbare cliënten?

Ter vervanging van een collega zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een logopedist tot en met mei 2023.
 

Wat ga je doen?

Als er wordt vastgesteld dat een cliënt logopedie nodig heeft, kom jij in beeld. Als professioneel logopedist breng je eerst de problemen en wensen van de cliënt in kaart. Je onderzoekt, behandelt en adviseert bewoners en cliënten met onder andere afasie, dysartrie en eet- en drinkproblematiek. Je werkt hierbij samen in een multidisciplinair team waar ook onder andere psychologen, diëtisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en specialisten ouderengeneeskunde deel van uitmaken. Je richt je met name op de doelgroepen (CVA-)revalidanten en somatische en psychogeriatrische bewoners. Daarnaast werk je met cliënten in de eerste lijn. Dit betreft vaak cliënten met een CVA of met de ziekte van Parkinson.


Wie ben jij?

Jij bent in staat om een verbindende factor te zijn tussen de cliënt, zijn of haar omgeving en je collega’s. Jouw professionele verantwoordelijkheid zal met name tot uiting komen in de wijze waarop je vorm geeft aan de behandeling en begeleiding van een zeer divers cliëntenaanbod. Verder is het belangrijk dat je communicatief en sociaal sterk bent en goed kunt samenwerken.


Wat vragen wij?

 • Je hebt het diploma HBO- logopedie en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de revalidatie en/of verpleeghuiszorg en je bent bereid om zowel intra- als extramuraal te werken.
 • Je hebt affiniteit met ouderen en werkt graag persoonsgericht.
 • Je hebt kennis van afasie, dysartrie, communicatiestoornissen en slikproblematiek.
 • Je hebt een flexibele, proactieve houding en kunt goed zelfstandig werken.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en beschikt over zelfreflectie.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt de beschikking over een auto zodat je verschillende locaties kunt bezoeken.


Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord biedt met ca. 1700 medewerkers voornamelijk zorg aan ouderen en tevens specialistische zorg zoals gerontopsychiatrie, chronische beademing, niet-aangeboren hersenletsel, geriatrische revalidatiezorg en psychogeriatrie. 

Zonnehuis Experts is de behandeldienst en werkt, met 70 behandelaren, vanuit twee regionale behandelcentra in de provincie Groningen, Zuidhorn en Delfzijl. Met een grote diversiteit aan specialisten en multidisciplinaire samenwerking sluiten we zo goed mogelijk aan op de zorgbehoefte en wensen van onze cliënten. Ons team is ambitieus, zo werken we samen aan innovatie en ontwikkeling om de kwaliteit van onze zorg en behandeling steeds beter te maken. Vanuit de zorgvraag zijn wij een verbindende schakel in de zorgketen en bundelen de krachten waar nodig. Samen organiseren we de zorg om –toekomstige- cliënten heen, zoveel mogelijk in de buurt. Op deze manier houden we de zorg in de provincie Groningen beschikbaar en toegankelijk. 


Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team logopedisten. Wij bieden je een baan met afwisseling en boeiende uitdagingen waarin veel zelfstandigheid van jou wordt gevraagd. We hebben verschillende locaties in de regio Zuidhorn en in de regio Delfzijl. In overleg wordt er gekeken waar je komt te werken. 

 • Een contract van 24 tot 32 uur per week, je kan per direct beginnen t/m 31 mei 2023.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 55 maximaal € 4.286,78 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn en een eindejaarsuitkerig van 8,33%. 
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op een sportschool abonnement of een elektrische fiets.


Meer informatie

Wil je graag meer weten over de vacature of zou je een keer willen meelopen met één van onze logopedisten? Neem dan contact op met de afdeling logopedie via telefoonnummer 0594 - 50 85 84 of met Mirjam Wijma via telefoonnummer 06 - 31 77 08 53.


Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.
Ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?