Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Projectleider facilitair

Kom jij mee ontwikkelen aan onze nieuwbouw locaties?

Samen met collega organisaties ontwikkelen wij op vier locaties nieuwbouw. Voor de realisatie van de Zonnehuidgroep Noord deelprojecten zoeken wij ervaren projectleiders facilitair die hebben laten zien zorggericht te kunnen denken. We zoeken een projectleider facilitair die de deelprojecten inrichten en verhuizen bestiert. En een projectleider facilitair die de deelprojecten facilitaire processen en gebouw en techniek tot een goed einde brengt. Ben jij die ervaren projectleider die hieraan een bijdrage kan en wil leveren? Dan zoeken we jou!


Wat ga je doen

In grote lijnen ziet jouw functie zien er als volgt uit:

 • Je managet jouw deelproject. Je schrijft een projectplan bij de opdracht van jouw deelproject, communiceert en rapporteert over de voortgang aan de projectmanager, bewaakt het budget, signaleert risico’s en stagnaties en zorgt voor oplossing daarvan en neemt deel aan de projectgroep;
 • Samen met de collega’s uit jouw deelprojectgroep werk je mee aan de realisatie van jouw projectplannen. Daarbij bouw je een goede samenwerkingsrelatie met de projectmanagers en collega’s uit de zorg.
 • Je neemt deel aan overleggen met samenwerkingspartners binnen de bouwprojecten en stemt af waar nodig.
 • Je stuurt de deelnemers aan jouw deelprojecten aan. Je motiveert ze, stimuleert ze en zorgt voor een optimale samenwerking en sfeer.


Wie ben jij

Als projectleider facilitair bieden we je een dynamisch werkomgeving en de ruimte om zelf mede vorm en inhoud aan de functie te geven. Hier passen volgens ons de volgende competenties bij.

 • Om succesvol te kunnen zijn in deze rol beschik je over ruime kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement.
 • Daarnaast heb je een aantoonbaar HBO/WO werk en denkniveau, en kun je facilitaire kennis en ervaring vertalen naar de zorg.
 • Je bent communicatief sterk en resultaatgericht. Je zorgt dat de dingen gebeuren en stroopt waar nodig zelf de mouwen op.
 • Je bent een verbinder en in staat een hechte samenwerking te realiseren met de projectmanagers en de zorg. Je bent een teamplayer en staat stevig in je schoenen.
 • Je werkt vanuit verschillende locaties, en hebt daarom eigen vervoer ter beschikking. 


Over ons

Zonnehuisgroep Noord biedt met 1600 medewerkers zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan 1500 mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.


Dit hebben wij te bieden

Een plezierige werkomgeving in een organisatie die volop in beweging is. Een positie die je samen met je collega’s binnen de nieuwbouwprojecten gaat ontwikkelen.

 • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen.
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld (ca. 32 uur).
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 55 (maximaal € 4.426,10 bruto per maand op fulltime basis) afhankelijk van je werkervaring.       
 • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een eindejaarsuitkering van 8,33% .
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.


Meer informatie en solliciteren

Bel voor meer informatie met Ingrid Stiekema projectmanager Zorg en Inrichting (telefoonnummer 06 - 27 04 22 61).
Wil je direct solliciteren? Stuur je brief met CV via onderstaande button.

Ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?