Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Psycholoog 

Kom jij ons team van zorgexperts versterken?

Ben jij een enthousiaste en betrokken basis of GZ psycholoog met minimaal 5 jaar ervaring? En zoek je waardevol en uitdagend werk waar ook ruimte is om mee te denken in beleid? We zijn een fris en enthousiast team. Met zowel beginnende als met meer ervaren collega’s die elkaar goed aanvullen. Lees snel verder wat we te bieden hebben!

 

Wie zijn wij

Zonnehuisgroep Noord biedt met ca. 1700 medewerkers voornamelijk zorg aan ouderen en tevens specialistische zorg zoals gerontopsychiatrie, chronische beademing, niet-aangeboren hersenletsel, geriatrische revalidatiezorg en psychogeriatrie. Zonnehuis Experts is de behandeldienst en werkt, met 70 behandelaren, vanuit twee regionale behandelcentra in de provincie Groningen, Zuidhorn en Delfzijl. Met een grote diversiteit aan specialisten en multidisciplinaire samenwerking sluiten we zo goed mogelijk aan op de zorgbehoefte en wensen van onze cliënten.

Als psycholoog maak je onderdeel uit van de Zonnehuis Experts. De Zonnehuis Experts bestaan uit artsen, muziektherapeuten, bewegingstherapeuten, geestelijke verzorgers, casemanagers dementie, diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten en maatschappelijk werk. Multidisciplinaire en interdisciplinaire samenwerking is één van de kenmerken van het werk bij onze behandeldienst.

Samen met andere disciplines en de zorgafdelingen werken we aan een zo optimaal mogelijke behandeling en leefomgeving voor onze cliënten waarbij kwaliteit van leven voor ons voorop staat. De betrokkenheid onder collega’s is groot en je kunt altijd bij elkaar terecht voor overleg. Met de vakgroep, maar ook met het psychosociaal cluster, worden meerdere keren per jaar uitjes georganiseerd. Je beheert je eigen agenda.
 

Wat ga je doen?

Binnen de functie van psycholoog bij Zonnehuis Experts krijg je alle ruimte om jouw eigen kennis op een brede manier in te zetten, zowel in diagnostiek en behandeling als in multidisciplinaire samenwerking. Binnen deze functie zijn de volgende taken jou op het lijf geschreven: 

 • Je verricht psychodiagnostisch onderzoek, doet verslaglegging en adviseert cliënten, naastbetrokkenen, zorgmedewerkers en andere disciplines
 • Je geeft individuele behandeling en mediatieve gedragstherapie.
 • Je voert ondersteunende gesprekken met cliënten en naastbetrokkenen, de verpleging en andere disciplines
 • Je neemt deel aan cliëntgericht multidisciplinair overleg en geeft mede inhoud aan het individuele zorgplan
 • Je levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering van zorgteams en multidisciplinaire teams  
 • Je gaat aan de slag bij onze herstelgerichte afdelingen/revalidatiezorg
   

Wie ben jij

 • Je bent in het bezit van een doctoraal/master psychologie, voorkeur richting klinische neuropsychologie
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het werkveld en affiniteit met ouderen
 • Je kunt zowel zelfstandig als in (multidisciplinair) teamverband werken en bent gericht op een goede samenwerking
 • Je hebt een actieve werkhouding en bent toegankelijk. Je beschikt over goede communicatieve (zowel mondeling als schriftelijk) en sociale vaardigheden
 • Je hebt een uitstekend inlevingsvermogen, bent flexibel en betrouwbaar

 

Wij bieden jou

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. Een baan met afwisseling en boeiende uitdagingen waarin veel zelfstandigheid van jou wordt gevraagd. Deze baan geeft jou diverse mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien.

 • Een jaarcontract  van maximaal 32 uur per week, met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd als blijkt dat we goed bij elkaar passen
 • Een salaris volgens de CAO VVT (FWG 60, maximaal € 5.045,55 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Voor een GZ psycholoog FWG 65, maximaal € 5939,16 op basis van een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de
  e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

 

Meer informatie?

Neem dan contact op met Mirjan Buist - Kiemel (GZ-Psycholoog) op telefoonnummer 06-11032394 of met Mirjam Wijma - Groenewegen (Consulent Zonnehuis Experts) op telefoonnummer 06-31770853.

 

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag vóór donderdag 20 december as. je sollicitatie via onderstaande button. De gesprekken vinden plaats in week 2.

 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 

 
Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?