Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Helpende 

Wil jij graag als helpende aan de slag?

Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen. Voor Zonnehuis Ufkenshuis in Siddeburen zoeken wij een nieuwe collega in de functie van Helpende.

Wat ga je doen?

Als Helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van jouw cliënten. Je verleent ADL-hulp en draait huiskamerdiensten waarbij de werkzaamheden o.a. bestaan uit, activiteiten ondernemen met de bewoners, maaltijden verzorgen, cliënten voorzien van eten en drinken en overige hand- en spandiensten. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je hebt een duidelijke visie met betrekking tot het nieuwe ouder worden en genieten. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als helpende.

Verder ben je:

  • In het bezit van een MBO diploma Helpende en je mag ADL-hulp verlenen
  • Voorzien van minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk
  • Bereid om alle voorkomende diensten te werken (ook avond en nachtdiensten)

Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

  • Een contract voor onbepaalde tijd, voor 16 tot 20 uur per week
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2.638,80 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

Wie zijn wij?

Zonnehuis Ufkenshuis is sterk geworteld in de streek. Veel bewoners kennen elkaar van vroeger en dat waarderen ze. Als begeleider speel je moeiteloos in op de grote saamhorigheid die er is. Jij verleent namelijk begeleiding op maat waarbij de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie over zijn of haar leven behoudt.

Een aantal van onze cliënten krijgen zorg met behandeling, dat betekent dat ze behandeling en begeleiding krijgen van de Specialist Ouderengeneeskunde/Verpleegkundig Specialist en/of Praktijkverpleegkundige. Ook zijn er behandelaren die zo nodig ingezet kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan een Fysiotherapeut of Logopedist.

Verder werken we ook samen met huisartsen uit de omgeving. Ons team bestaat uit Zorgassistenten, Helpenden, Verzorgenden (IG), Verpleegkundigen en een Bewegingsagoog. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Carolien Nijland (clustermanager): 06 - 15 19 77 49.

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 
Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?