Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Coördinerend Strategisch P&O Adviseur 

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Zo’n 1.800 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zetten zich dagelijks liefdevol in voor ongeveer 6.000 cliënten.

Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: “We gunnen iedereen een waardig leven”

Dit doen we samen, met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Met ruimte voor eigenheid en persoonlijkheid. Waarbij ze voortdurend leren en op zoek gaan naar de mogelijkheden om de zorg nog beter te maken.

Wij zoeken een bewezen succesvolle, zelfstandige en ondernemende P&O professional voor 32 - 36 uur per week. Als Coördinerend Strategisch P&O Adviseur adviseer en ondersteun je primair het RVE (resultaat verantwoordelijke eenheid) management en de bestuurder in de volle breedte van P&O. Je denkt mee over organisatiedoelstellingen en geeft hier vorm en inhoud aan. Je vertaalt strategische plannen moeiteloos in tactische en operationele opvolging en werkt hierin samen met een hecht, vakkundig en gedreven P&O team. Je rapporteert aan de manager Zorgondersteuning.

 

Functieomschrijving

Je bent een stevige gespreks-en sparringpartner voor het management, bestuurder en het P&O team. Je bent organisatiesensitief, integer en hebt een duidelijke visie op P&O, die toekomstbestendig, innovatief en vernieuwend is. In deze rol ben je vindingrijk, kritisch en ondernemend. Je bent onafhankelijk in het nemen van beslissingen en het geven van adviezen. Je bent stressbestendig, straalt rust uit en bent een kritische gesprekspartner.
Daarnaast geef je functioneel leiding aan twee P&O teams; team beleid & advies en team P&O administratie. Je bent de sparringpartner voor deze 20 collega’s en in staat om hen te coachen en in hun kracht te zetten. Je zorgt voor verbinding en draagkracht in het team. Voor de toekomst zijn de volgende pijlers belangrijk: cultuur, interne scholing, verzuim reductie, functiewaardering- en differentiatie en werkgeluk.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Gevraagd en ongevraagd adviseren van management en bestuurder over P&O gerelateerde onderwerpen;
 • Op stimulerende en motiverende wijze coachen en sturen van het P&O Team;
 • Signaleren en opvolgen van externe ontwikkelingen op P&O gebied en het inrichten van complexe, organisatie brede projecten;
 • Toezien op de totstandkoming van managementrapportages en analyses en rapporteren over behaalde resultaten aan management en bestuurder;
 • Opstellen van een afdelingsjaarplan passend bij de organisatiedoelen;
 • Opbouwen en onderhouden van een P&O relatienetwerk;
 • Bewaken van de samenhang van P&O beleid in relatie tot de organisatiedoelstellingen;
 • Het bouwen aan een vertrouwenscultuur.
   

Functie-eisen

 • Afgeronde relevante HBO/WO opleiding richting HRM;
 • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare, coördinerende P&O functie in een veranderende omgeving;
 • Je bent in staat om met een bedrijfskundige bril naar de organisatie te kijken;
 • Je hebt ervaring met/kennis van het begeleiden van een cultuurtraject, je bent een cultuur bouwer!
 • Je bent analytisch ingesteld en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je beschikt over adviesvaardigheid, strategisch inzicht en hebt overtuigingskracht;
 • Je staat stevig in je schoenen en houdt ervan om initiatief te nemen;
 • Je hebt tact, kunt goed luisteren en hebt onderhandelingsvaardigheden;
 • Je bent stressbestendig, flexibel en brengt humor mee.


Wat bieden wij? 

Een plezierige werkomgeving in een gezellig team en informele organisatie. Wij bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Het volledige team P&O bestaat uit 20 mensen, 10 collega’s in het team beleid en advies en 10 collega’s in het team P&O administratie. Je ontmoet een gedreven, gepassioneerd en gezellig team dat altijd openstaat voor verdere ontwikkeling en in kansen denkt. Wij bieden je een zelfstandige functie binnen een ondernemende zorgorganisatie.

De functie valt binnen de CAO VVT, FWG 60. De salarisindicatie is afhankelijk van je ervaring met een max. van € 5112,- bruto per maand op basis van 36 uur. Daarnaast heb je nog recht op een eindejaarsuitkering (8,33%). Deelname aan de Fiscfree regeling, waarmee je met korting, een telefoon, laptop of tablet kunt kopen en deelname aan het fietsplan en bedrijfsfitness zijn mooie extra’s. Daarnaast bieden ze diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Over de sollicitatieprocedure

Voor de sollicitatieprocedure maakt Zonnehuisgroep Noord gebruik van de diensten van de Jong & Laan. Voor vragen over de functie of procedure kun je contact opnemen met Lisette Pool, Recruitment Consultant van de Jong & Laan, bereikbaar op 06-13699962.

Interesse? Wacht dan niet te lang met solliciteren. We ontvangen graag je cv met een korte motivatiebrief via deze link. De eerste selectiegesprekken vinden plaats bij de Jong & Laan in Groningen.

Zonnehuisgroep Noord en de Jong & Laan werken bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en niet gewenst.

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?