Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Facilitair medewerker | Zonnehuis Ufkenshuis | Siddeburen

Krijg jij een voldaan gevoel na het schoonmaken en vind je het leuk om met (dementerende) ouderen om te gaan?

Dan hopen wij dat jij ons kan helpen! Wij hebben voor Zonnehuis Ufkenshuis in Siddeburen ondersteuning nodig van een enthousiaste collega voor de facilitaire dienst voor 6 uur per week.

Wat ga je doen

Als medewerker facilitaire dienst verricht je de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden aan de bewonerskamers en de algemene ruimtes volgens een schoonmaakprogramma.

Wat kun je zoal op een dag verwachten?

Je start je dag met een kop koffie samen met je collega’s. Daarna pak je je schoonmaakkar en maak je je schoonmaakronde. Er wordt een nieuwe cliënt opgenomen vandaag; jij zorgt ervoor dat de ruimte schoon en fris is voordat hij of zij arriveert. Bij aankomst hoor je toevallig dat het zo’n nette en schone kamer is en ontzettend lekker ruikt! Dat geeft je werk voldoening! Voor je het weet zit je werkdag er alweer op. De volgende dienst ga je er weer met frisse moed tegenaan.

Dit ben jij

  • Je hebt interesse in schoonmaken en vind het leuk om daar meer over bij te leren;
  • je ben beschikbaar in het weekend;
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • je gaat respectvol met (dementerende) ouderen om.

Waar ga je aan de slag?

Zonnehuis Ufkenshuis is sterk geworteld in de streek. Veel bewoners kennen elkaar van vroeger en dat waarderen ze. Men spreekt dezelfde taal en er heerst een fijne sfeer.

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

  • Je krijgt een jaarcontract met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
  • een dienstverband voor 6 uur per week;
  • een salaris volgens de CAO VVT, FWG 15 (maximaal €2.345,78 bruto bij een fulltime dienstverband);
  • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan ons fietsplan.

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen.
Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button. 
Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 
Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?